Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Специалисти на свободна практика

27 април 2012 | Автор: viva | Публикувана в Без категория

Много статии са написани на тема оптимизация на уебсайт. СЕО сектора в България се развива във все по-голям и качествен мащаб. Така е и с програмирането, уеб-дизайна, копирайтинга. Зад тези дейности стоят специалисти, чиито живот е изпълнен основно с материята от практикуващата професия. Но и тенденцията, на заинтересованите от тази материя, собственици на сайтове се развива в положителна посока. Предприемачи и иноватори представящи дейностите си във виртуалното пространство, все повече осъзнават, че да имаш сайт не е еднократно действие, а една малка медия, нуждаеща се от специализирани грижи.
В отговор на тези необходимости, все повече стават семинарите по темите, като и специалистите, работещи на свободна практика. Това е статия точно за тях.
Това не е поредната публикация, в която ще се уточнява какво е СЕО и как се прилага. Не е и статия която ще коментира новите „тиркове“ на Гугъл или на оптимизаторите. Това е статия насочена към всички специалисти в тази област и към всички, които разработват или поддържат проекти.
В българското интернет пространство, от няколко години, има добре функциониращи, специализирани сайтове за обяви разменящи информация между специалисти на свободна практика и предприемачи. Терминът фрийлансър се наложи в ежедневието, едва ли не като професия, а не като начин на занимание.
Такъв обмен на информация /обяви, презентации, ревюта/ между специалисти на свободна практика и собственици на уебсайтове предлага и новото интернет издание аRtMedia-bg.com с още по-новото си начинание – безплатни обяви за специалисти, за проекти и за всеки талант и занаят.
В тези профилирани мини-форумчета, с непретенциозен софтуер, може да публикувате обява, според вашите нужди и идеи, напълно безплатно. Това е още едни метод да увеличите шанса да ви открият, да популяризирате своите дейности, умения, намерения или талант.
Какво пък-никога не се знае, откъде ще се появи необходимата възможност. Безплатните обяви в аRtMedia-bg са още една визитка, даваща възможност гласност на интересите и нуждите ви. Възползвайте се, дори и да не работите само на свободна практикa, дори и в момента да сте ангажирани с достатъчно проекти.
Изданието аRtMedia-bg.com е специализирано за медийни, културни, светски събития и новини.

Подобни статии:

  1. Безплатни обяви за домашни любимци Много хора имат домашни любимци. Животинките са много мили същества, е повечето от тях или зависи от гледната точка. Разбира...

Автор: viva

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар