Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Стикери за стена – декорация чудесна и лесна

7 октомври 2011 | Автор: modazadoma | Публикувана в Изкуство & Забавление

Всеки от нас иска да има уникален и стилен дом, пълен с различни и интересни неща, оригинална декорация и интериор, които не може да се закупи от всеки. Това звучи доста сложно и скъпо удоволствие, но за щастие има стикери за стена. Дори да нямате диплома за интериорен дизайнер, да ви липсва сръчност и умение при украсата на дома, то пак ще успеете да се справите със задача да декорирате стаите си със стикери за стена. Дизайнерските картинки, анимационни герои или природни мотиви са идеалния начин до добавите цвят, стил, топлина и настроение в дома ви.

Виниловите стикери за стена могат да се използват за всяка стая в дома, но най-добре изглеждат върху големи бели или светли стени, където прекрасно изпъкват шарените цветове. Самозалепящите се стикери са лесни за поставяне и залепват за почти всякаква повърхност, като единствено стои проблема с премахването им, тъй като може да скъсате тапета отдолу, да отлепите боята от стената или дори част от мазилката.

Много популярно място за приложение на стикерите за стена е детската спалня. На пазара се предлагат много видове с анимационни герои или сладки малки животинчета, които са идеални за детската стая. Едни от предимствата на тези стикери е ниската цена, която ги прави достъпни и лесното им поставяне. Така когато детето ви порастне, може да залепите нови стикери върху старите, които да отговарят на различните интереси на детето. Вместо да харчите много пари за пребоядисване, купуване на аксесоари за стаята, по-добре залепете тези оригинални рисунки и постигнете желания ефект.

За да подсилите атмосферата в дома ви, да внесете топлина и комфорт в стаята, използвайте стикери за стена във всички стаи на дома ви – спалня, кухня, офис и дори банята. Може да поставите стикер на отделна стена или да създадете цялостна композиция в помещението.

Невероятно лесно е да придадете перфектен вид на дома си с помощта на дизайнерските графики, създадени с дигитални принтиращи машини върху самозалепящо се фолио – лесно за пренасяне, лесно за отлепяне и поставяне върху стените. Сред много предимства на стикерите за стена са ниската цена, високото качество на продукта, огромното разнообразие на пазара и лесното изготвяне на желаните от вас картинки, в случай че не може да откриете нещо, което да ви хареса.

Огледайте се още днес за стикери за стена, внесете радост и усмивки върху лицата на любимите ви хора. Направете уникален интериорен дизайн – бързо, лесно и може би най-важното – евтино.

 

Подобни статии:

  1. Стикери за стена – Що е то? Стикерите за стена биват предлагани в много видове и модели  на българският пазар.  Те обикновено могат да бъдат закупени в...
  2. Лесна SEO оптимизация за Вашия сайт Интернет е незаменим инструмент за реклама, при който всички уеб сайтове имат шанса да вземат участие успешно в онлайн бизнеса....

Автор: modazadoma

Този потребител е публикувал 14 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар