Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Стикери за стена – Що е то?

11 август 2011 | Автор: mariana | Публикувана в Хоби

Стикерите за стена биват предлагани в много видове и модели  на българският пазар.  Те обикновено могат да бъдат закупени в комбинация от няколко вида форми и фигури с различни размери  за покриване на цяла или част от стена. В контраст с 90-те години и тенденцията за интериор с тапет, посредством декорация със стикери за стена, създавате нова и освежена визия за броени минути. Тези самозалепващи се стикери за стена от винил съществуват в необикновени модели и дизайни, като цветя и животни, декорирани в причудливи форми с подобаващо красиви и ярки цветове.  Стикерите могат да се поставят изключително лесно на стена, стъкло, огледало  и много други гладки повърхности у дома. След като бъдат монтирани – домът ви просто засиява! Има голям избор на подготвени дизайни, които се предлагат като цяло парче стикер за стена покрити с транспортно фолио за улеснена и бърза инсталация.

Правилното поставяне на стикерите за стена гарантира безпроблемна експлоатация поне 5 години и стикерите не оставят следи, когато ги отлепите. Следователно могат да бъдат подменяни бързо и лесно и са особено подходящи за смяна на интериора И монтаж на нови стикери. Вие нямате нужда от доста скъпо струващата помощ от добър дизайнер за интериора. За да се похвалите в последствие с качествен резултати, трябва да изберете подходяща част от стената, където желаете да поставите стикерите на стената. След което да си изберете модели които искате да залепите, които можете да поръчате от множество онлайн магазини и накрая остава само да ги поставите. Поставянето е като детска игра – просто, лесно и забавно.

Нека в заключение споменем основните предимства на стикерите за стена. Когато ви дотегнат могат да бъдат заменени с  други модели. Можете да избирате измежду стотици модели. Животът им е достатъчно дълъг. По лесно и по-приятно е от изрисуване на стените от бояджия или художник. Не струват скъпо.  Лесни за монтаж.

Няма подобни статии.

Автор: mariana

Здравейте, аз съм графичен дизайнер и в свободното си време обичам да се занимавам с декорация и обзавеждане на дома. Още повече, че съвременният начин на живот ни кара да се чувстваме все по-малко себе си. Наскоро открих своето вдъхновение в декорациите със стикери за стена и се занимавам с него като хоби. Ето и накои от моите любими модели: http://bgsticker.com/%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F

Този потребител е публикувал 1 статии.

Вашият коментар