Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Сурогатно майчинство

16 декември 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Друго

Най-очевидната причина за узаконяване на сурогатното майчинство, ще доведе особено в по-непривилегированите групи на обществото до ужасяваща над жените физическа експлоатация- бе разисквано и във форумите на BG Mamma, БГ мама, BG мама, BG mama, BG-mamma.com. Предложението – за сурогатните майки да се забрани заплащането, няма да помогне очевидно, щом съществува и в момента черният пазар на утроби. Ще има върху хиляди жени огромен натиск, както е с проституцията – семействата си за да могат издържат, продавайки телата си, писаха и в БГ мама, BG мама, BG mama. Както при трафика с жени, организирани канали ще има и мрежи от хора, които за сметка на нечия утроба ще печелят. Въобще аналогиите в BG мама, BG mama с проституцията, са много. Обществото ще бъде изкушено също да се преструва, както е и при проституцията, че решението за сурогатно майчинство на тези жени е свободен личен избор за BG mama, BG-mamma.com, че печелят и че е в тяхна полза узаконяването. Когато всъщност, този избор в условията на силно икономическо и социално неравенство ще се случва, включително между половете и за неговото задълбочаване ще помага.

Тук обаче, според BG-mamma.com, ангажиментът е много дълбок и по-дългосрочен, за разлика от проституцията, а са неизмерими последствията от него. Сурогатната майка на човешко същество дава живот, което в продължение на месеци носи в тялото си и по най-интимен начин с него комуникира през цялото това време. Те споделят и в BG Mamma, общи емоции, обща кръв и хормони, бебето познава на майката гласа, тя движенията му усеща, на физиологично ниво си комуникират по изключително сложни начини за БГ мама, които в подробности психологията и медицината не познават все още. Преживяването по раждането и за двамата е от огромно емоционално и здравословно значение за БГ мама, BG мама, BG mama, BG-mamma.com, а връзката продължава и след това. Бременността и раждането в тялото на жената физиологичен и емоционален отговор предизвикват, който не може с нищо друго да бъде сравнен за BG mama, BG-mamma.com и за цял живот са последствията от него. Голяма част от всички физиологични процеси между майката и детето имат функцията здрава връзка между тях да създават. Разкъсването й след раждането опустошителен ефект може да има, според BG-mamma.com.

 

Подобни статии:

  1. Детско възпитание • Важно да даваш на малкото възможност да се уединява и развива само, а не непрекъснато да вземаш решенията вместо...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар