Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Съновник

15 юни 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Друго

Още от дълбока древност, човекът иска да разгадае значението на различните сънища и значението им. Много хора гледат на своите сънища като на нещо нормално, което за тях е нормално състояние, съпътстващо живота им, без особено внимание да обръщат или да отворят един добър съновник и да видят за какво става дума… Не са никак малко хората, които осъзнават, че могат сънищата да бъдат предсказания и послания за най-близко бъдеще.

Преди хиляди години още предците ни особено голямо значение са отдавали на сънищата като на предвестници на случки. Те записвали сънищата си, на роднините и приближените си и със събитията ги свързвали, непосредствено след това настъпили. Отдавна връзката на съня с последвалите го събития е установена.

Всеки народ има свой съновник. Сходството на българският с другите, като например африкански, западноевропейски, американски, арабски, индийски, е едва около 20%. Живеейки в различните региони и континенти, в продължение на хиляди години народите усвояват различни блага от земята. По този начин хората са се изменили по физиологически признаци и по психологически. Ето защо различните етноси и народи получават различни чрез сънищата си послания, които предвещават определени събития.

Днес българският съновник е съкратена версия на многото записки на българските ни предци. Връзката на съня с определено събитие по който и да е съновник, не е 100% сигурно. Напълно възможно е той да предвещава нежелано и отрицателно събитие, а на човека да му се случи съвсем хубаво нещо и много желано. Понякога хората получават еднакви послания,  но с различни значения и не бива за абсолютно да се възприема буквално всяко предсказание и изцяло.

Как да се използва един онлайн съновник полезно и максимално бързо? За максимално наше улеснение в интернет има за ползване доста съновници, някои от които предоставят директно информацията, безплатно и без задължителна регистрация, без въвеждане на лични данни и друга информация. За да се открие вашият сън какво означава, просто върху буквата кликнете, с която започва действието от съня ви или събитието, предметът на интереса ви. Думите по азбучен ред са подредени. Можете да използвате също и търсачка, ако в страницата е поставена за по-бързо намиране по точна дума. Ако не я откривате случайно, неин синоним потърсете.

 

 

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар