Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Таблети

9 януари 2011 | Автор: tableti | Публикувана в Компютри

Таблет с Android OSТаблети.инфо предлага най-продавания модел таблет на компанията Eken (HK) Electronics Co. Limited. – интернет таблет M001.

Таблета разполага със 7 инчов TFT touch screen дисплей, процесор с работна честота от 533 Mhz, 2 GB твърд диск (+ опция за SD карта, която може да е с обем до 32 GB), безжичен интернет (протокол 802.11b/g), батерия, която издържа до 150 минути в работен режим.

Таблета е със страхотни размери: 207 на 119 и 13 мм. дебелина. Подходящ е за носене в малка чанта или в голям джоб на дреха.

Голямото предимство на този модел таблети е операционната система. При Eken M001 тя е Android, а версията е 1.6, която е по-известна в IT средите като Donut. Другото удобство при Android-а, е че със само няколко клика Вие може да ъпдейтнете до последната версия на популярната операционна система на Google.

С таблети Eken M001 може да вършите абсолютно всичко – интернет сърфиране, писане на офис документи, гледане на филми, слушане на музика, разглеждане на снимки и др. С десетките хиляди апликации от Android Market-а, Вие можете да използвате Вашия Android OS таблет и за много други неща.

Таблети.инфо предлагат този модел за уникалната цена от 299 лв. За повече информация – посете Таблети.инфо и разгледайте снимките, и видеото на този Android таблет.

Няма подобни статии.

Автор: tableti

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар