Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Там където романтика не вирее

19 октомври 2011 | Автор: tomaszkaminski87 | Публикувана в Друго

Св. ВалентинЯсно е, че Св. Валентин е отегчително комерсиализиран вариант на романтичната любов. Ако този празник убива всяко любовно чувство, то има и някои дестинации, които със сигурност го правят още по-добре и няма да подействат романтично на връзката ви. Помислете добре преди да резервирате самолетни билети дотам!

Любовта понамирисва – Роторуа, Нова Зеландия

Ако сте гледали снимки от Роторуа, те може и да са ви накарали да мислите, че това е едно романтично кътче за любов, заради прекрасния си външен вид. Градът е Разположен в красива местност с множество възможности за спа процедури и глезотии и несъмнено от пръв поглед и идеално за ухажване и мили романтични мигове. Само че има един голям недостатък, който със сигурност може да загаси дори и най-силния любовен пламък. Това е фактът, че градът мирише много силно. Това се дължи термалните извори там, които насищат със сероводород въздуха и от това навсякъде мирише развалени яйца. А това съгласете се не е точният аромат на любовта, или поне не винаги.

Белгород, Русия – “Свети Валентин” е забранен

Този град в Западна Русия е забранил денят на Свети Валентин. Този ден не бива да се празнува в училищата и държавните учреждения, защото според управниците всява разхайтеност и леко поведение, а не истинска любов. Според говорителя на управата в Белгород, този ден драматизира емоциите и ги раздува, а това може да доведе до погубни последствия в тинейджърска възраст

Япония – мъжки свят

Денят на Св. Валентин в Япония е истински празник не толкова за дамите, колкото за мъжката половина в страната. На този ден, жените купуват на мъжете подаръчета, най-често бонбони, а мъжете купуват на жените…нищо. За радост няма място за безпокойство, защото един месец след празника, на 14 март се празнува така наречения Бял ден, на който мъжете купуват на своите половинки подаръци, обикновено колиета, пръстени или плюшена играчка.

Зоопаркът в Бронкс, Ню Йорк – любовни гадинки

Забравете цветята, подарете хлебарка. Зоопаркът Бронкс продава имена на различни мадагаскарски съскащи хлебарки. Слоуганът им е „Цветята вехнат, шоколадът се топи, а хлебарките са завинаги“. Не е съвсем сигурно дали да наречеш хлебарка на половинката си е по-скоро начин за празнуване на Свети Валентин или добра идея за край на връзката, но на първия ден от промоцията в зоопарка са били продадени 1000 имена.

Подобни статии:

  1. Денят на влюбените Влюбени сте, но нямате време да го показвате често и наближава Свети Валентин? Тогава Денят на влюбените е чудесен повод...

Автор: tomaszkaminski87

Този потребител е публикувал 32 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар