Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Телескопични стълби

6 март 2013 | Автор: webidea | Публикувана в Друго

Всеки човек, на когото се налага на работа или вкъщи да използва стълба знае колко място заема тя и колко неудобна за носене може да бъде. Решението на проблема обаче е просто – използването на телескопични стълби!

Има много различни видове телескопични стълби. Общото, което ги обединява е, че всички са изключително безопасни за употреба. Телескопичните стълби се изработват от алуминий, леки са и в сгънат вид са много компактни. От колкото й части да се състои дадена телескопична стълби и каквато и височина да достига, когато се сгъне тя заема съвсем малко пространство. Идеалното решение, ако не разполагате с достатъчно място в склада или дома си!

Поради своите многобройни достойнства телескопичните стълби са сред най-търсените строителни помощни средства сред клиентите. Сам човек лесно и без особени усилия може да пренася стълбата по време на работа. Тя е евтино решение за бюджета ви, а вложените в закупуването й средства се възвръщат почти незабавно.

В зависимост от модела телескопичните стълби могат да бъдат снабдени с широки или тесни стъпала. Те се изработват от екструдиран алуминиев профил. Като допълнителна гаранция за надежност и сигурност на телескопичната стълба се залага на анодизирана стойка като част от дизайна на стълбата.

Приложенията на телескопичните стълби са изключително много. С тях може да се работи на различна височина, като при необходимост височината може да бъде многократно променяна по време на работния процес. Това се случва с няколко прости движения като спестява усилия и време. Телескопичните стълби се смятат за универсален вариант при довършителни работи на интериора в дома или офиса ви и имат широк спектър на приложения не само при строителството, но и при ремонтните дейности. Не е нужно да сте професионален строител, за да използвате телескопична стълба – употребата й е достъпна за всеки самоук домашен майстор, който е решил да промени нещо в апартамента си по свой вкус.

Подобни статии:

  1. Алуминиеви стълби Алуминиевите стълби се използват широко в строителството – най-често в случаите, когато е необходимо бързо да се издигнете на голяма...

Автор: webidea

Този потребител е публикувал 8 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар