Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Титлата ще се реши в дербито на Манчестър

31 декември 2011 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че според него спорът за титлата ще се реши в градското дерби между Юнайтед и Сити.
Според италианскитя стратег шампионът във Висшата лига ще се определи в градското дерби между Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед в края на април.
В момента двата отбора са на върха на таблицата с равен брой точки и Манчини смята, че те ще останат много близо един до друг до предстоящия сблъсък на „Етихад Стейдиъм”, където се очаква „червените дяволи” и „гражданите” да предложат зрелищен футбол на живо.
Старши-треньорът на Сити сподели своите мисли за титлата в английския шампионат във футболните новини на „Daily Mirror”:
„Ако сме достатъчно силни, смятам че титлата ще се реши вероятно в домакинския ни мач (срещу Юнайтед).”
След разгромната загуба с 1:6 от своя градски съперник, възпитаниците на Сър Алекс Фъргюсън си върнаха увереността и челните позиции благодарение на седем победи от осем мача, като две от тях бяха с категоричното 5:0.
Напоследък обаче „гражданите” започнаха да показват своите слабости, като направиха равен с Уест Бромич и Ливърпул, а в началото на декември загубиха гостуването си на Челси.
Така, че най-интересното предстои през април.

Няма подобни статии.

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар