Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Тотнъм готови да купят Хазард

20 март 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Босът на Тотнъм Хари Реднап съобщи, че клубът е готов да се бори за подписа на универсалният плеймейкър Еден Хазард заедно с двата заможни манчестърски гранда.
Мениджърът на „шпорите” отдавна не крие адмирациите си към младия белгийски талант, който се представя невероятно с екипа на френския Лил през този сезон.
Реднап обаче не е единственият, който е забелязал таланта на Хазард и според него борбата за подписа на белгиеца с отбори като тези на Манчестър Юнайтед и „гражданите” няма да е никак лесна.
Старши-трньорът на Тотнъм обаче остава уверен, че президентът на клуба Даниел Леви ще му отпусне необходимите средства за да може да привлече плеймейкърът на Лил на „Уайт Харт Лейн” през летния трансферен прозорец.
Във връзка с евентуалният трансфер на Хазард, за който се смята, че струва около 30 милиона лири, Реднап заяви в последните футболни новини на острова:
„Хазард е много талантлив футболист със страхотни възможности. Той може да прави изключителни неща на терена и е в нашия трансферен лист.”
„Гледах три пъти изявите му през изминалата година и още няколко пъти през тази. Не бих искал да казвам, че той е най-добрият играч в света, защото Манчестър Сити и Челси също ще пожелаят да го имат.”
„Юнайтед и още един-два отбора също го следят, но смятам, че Даниел е готов да се съревновава с тях.”
Тотнъм в момента се намират на трето място в местното първенство и след три поредни загуби, ги чака тежко гостуване на „Стамфорд Бридж” в следващия кръг. Повечето прогнози за Премиършип обаче нямат ясен фаворит за предстоящото зрелищно лондонско дерби.

Подобни статии:

  1. Титлата ще се реши в дербито на Манчестър Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че според него спорът за титлата ще се реши в градското дерби между...
  2. Готови… Старт! Повече от 60 еко-автомобила се включиха в осемдесет и пет километрова надпревара за „най-чисто” возило. Ралито се състоя ден преди...
  3. Венгер отрече напускането на Робин Ван Пърси Мениджърът на „артилеристите” Арсен Венгер отрече напускането на Робин Ван Пърси, независимо от това дали той ще се съглaси да...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар