Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

ТРАДИЦИОННО ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

14 декември 2012 | Автор: SaitBG.com | Публикувана в Образование

Традиционните подходи на обучение целят да вкарат учениците в свободен разговор възможно за най-кратък срок. Идеята е, че колкото по-бързо започнете да практикувате новия език, толкова по-бързо ще се отпуснете и грешките, няма да Ви притесняват.
Основна грешка допускана в повечето училища е, че те не могат да обхванат изцяло и да следят всеки учащ се индивидуално. С времето грешките, които се допускат стават все по-системни и многобройни, а от тук идват последяващите проблеми. Усвояването на правилния синтаксис от самото начало е от особено значение, защото ежедневните похвали целящи да вдигнат рейтинга на учащите има обратен ефект и преподаващия вместо да коригира неправилното усвояване, неволно той го лансира, опитвайки се всячески да подтикне ученика към инициативност.
Добра идея, като за самото начало в изучаването на даден език е да се наблегне на звуковата картина. Добър метод е подхождането към възможно най-много материали на записи, от които учащия се да взема максимални ползи. Те трябва да са с перфектен синтаксис, съвършена употреба на глаголи и времена и професионално произношение.
Приложението на наученото в ежедневната практика, трябва да е свързано с последващи стъпки и баланс между свободното използване на речта и правилното му научаване. Поставете си задача да използвате модела на правилно говорене и в практиката. От всичко, което сте слушали, чели и учили, подберете и дайте най-доброто от ебе си. В началото всичко ще е свързано много повече старание и усилия, както и време, но с повтарянето и многобройните усилия резултатите ще са все по-добри и осезаеми, както за вас самите, така и за околните. С практиката ще срещате все по разнородни вариации на произношения, ще се научите сами да ги разпределяте, но винаги помнете и се придържайте към първоначално научените ви и затвърдени познания. Повтаряйте упражненията, докато сми се научавате да ги изговаряте бързо и точно по перфектен начин и произношение. Напредвайки в езика си започнете да четете публикувани статии по пресата на глас. Търсете нови думи и структура на изреченията под различни форми.
Отбелязвайте изреченията, изградете си режим да проверявате думите, четете на глас и затвърждавайте наученото по памет, докато то се превърне в част от речта Ви.

Езикова школа Astony-bg.com предлага курсове по английски език.

Подобни статии:

  1. Научете английски език Замисляли ли сте се какъв език искате да учите? Английски език, разбира се!!! Един универсален език идващ от страна на...
  2. Английски език за деца До преди няколко години хората, които говореха английски език бяха малцинство. Преводаческите бюра бяха кът, а оборотът им достигаше невиждани...
  3. Самоучител по английски за деца В епохата на компютърните технологии, английският език се превърна в международна реч на общуване. Той зае мястото на общоприетият, официален...
  4. Плащане при доставка на поръчки до 100лв. от Английски уеб сайтове. Напълно разбираме, че повечето хора ги е страх да превеждат разни суми по разни сметки и след това да си...

Автор: SaitBG.com

Занимавам се с изработка на сайтове и сео оптимизация за тях. Ако имате нужда от тази услуга може да се обърнете чрез контактите на сайт и да направите своето запитване.

Този потребител е публикувал 10 статии.

Вашият коментар