Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Футболни прогнози за новия сезон в А група

23 август 2011 | Автор: velkoto | Публикувана в Спорт

От началото на новия сезон в българската А група вече изминаха цели три кръга и вече се очертаха основните претенденти за призовите места. В настоящата статия ще ви запознаем с нашите анализи и футболни прогнози за представянето на отборите през настоящия шампионат.
За носителя на титлата Литекс, сезона в А група не започна по най-добрия начин. Тима на Любослав Пенев стартира със загуба от тима на ЦСКА в спор за Суперкупата на България, като в този мач можем да оправдаем донякъде представянето на Литекс, които бяха излезли на терена с голяма част от своите резерви. В първия мач от А група обаче, възпитаниците на Любослав Пенев също не започнаха по най-добрия начин, като едвам успяха да победят тима на Берое на своя терен в Ловеч. Слабата игра на ловчанлии предвещаваше скорошна издънка и тя дойде още във втория кръг. Тогава единствено главния съдия на мача спаси настоящия шамион на България от резил при гостуването на аутсайдера Видима Раковски, след като свири изключително спорна дузпа в самия край на мача. Очевидно липсата на продадения Дока си казва думата, а още повече че в клуба не беше привлечен адекватен негов заместник. Предвид представянето на Литекс в първите мачове от новия сезон, можем спокойно да прогнозираме че тима няма да успее да спечели за трета поредна година шампионската титла в А група.

Преди началото на сезона повечето специалисти поставяха в своите футболни прогнози, като основен фаворит тима на ЦСКА. Предвид изминалите срещи от началото на сезона можем спокойно да кажем, че тези прогнози са на път да станат печеливши. “Червените” стартираха изключително добре сезона в А група, и въпреки леките колебания в своята игра успяха да завоюват пълен актив точки след първите три кръга. Привличането в състава на румънската звезда Янис Зику и бразилския голмайстор Мораеш усили сериозно нападателната мощ на тима, а и запазването на звездите Спас Делев и Мишел Платини гарантира много атрактивни изпълнения в предни позиции за радост на изстрадалата публика на ЦСКА.

Третия основен фаворит за титлата в А група – тима на Левски, започна по отчайващ начин новия сезон. “Сините” трябваше да преглътнат срамното отпадане от Спартак Търнава в Лига Европа и това се отрази сериозно на тяхната игра. В първите три срещи Левски записа две победи с по 1:0, и допусна първа шампионатна загуба от Черно море в последните 33 години. Определено представянето на „сините” в началото на шампионата не вещае нищо добро за бъдещето на клуба, и ако нещо не се промени в тяхната игра по най-бързия начин то спокойно можем да прогнозираме, че “сините” за трета поредна година няма да спечелят титлата в А група.ю

От другите тимове надали някой има силите и класата да се противопостави на тимовете от челната тройка от миналия шампионат, като единствено отбора на Черно море показва някакви проблясъци с трите си поредни победи от началото на сезон, но в тима определено липсва класа и надали те ще успеят да постигнат нещо повече от 4-5 то място в крайното класиране в А група.

Подобни статии:

  1. Футболни прогнози – полезни съвети при изготвянето им Печелите ли от футболни прогнози? А искате ли да печелите? Е разбира се, кой не иска. В тази статия няма...

Автор: velkoto

Този потребител е публикувал 5 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар