Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Футболни прогнози – полезни съвети при изготвянето им

6 юли 2011 | Автор: velkoto | Публикувана в Спорт

Печелите ли от футболни прогнози? А искате ли да печелите? Е разбира се, кой не иска. В тази статия няма как да ви обещая да печелите винаги от вашите прогнози, но мога да ви дам ценни насоки при изготвянето на печеливши спортни и футболни прогнози. Моят опит е базиран на близо три години редовна игра в най-различните онлайн букмейкъри, като съм печелил много пари, но и доста пари съм губил.
Най-важното нещо към което трябва да се опитате да се придържате, когато изготвяте вашите футболни прогнози е да не се увличате да залагате на отбор, чийто привърженик сте. Абстрахирайте се от всякакви клубни пристрастия, тъй като те единствено ще бъдат във ваша вреда. Много хора ме питат защо. Ами просто е – когато изготвяте своите футболни прогнози, за да бъдат те с висок процент на успеваемост, вие трябва внимателно да подберете срещите, след което още по внимателно да разгледате предишни статистики свързани с двата отбора. По този начин, анализирайки предишните срещи на избраните от вас отбори (като допуснати и отбелязани голове, представяне на тима като гост и домакин, брой на сухите мрежи, наказани и контузени играчи и много други) вие ще повишите значително шансовете си да познаете крайния резултат, тъй като ще се осланяте на редица важни фактори породени именно от изучаването на статистиката от изминалите срещи, и тенденциите от нея. Какво се случва обаче, ако тръгнем да залагаме на своя любим отбор? Тогава в 99% от случаите, когато изготвя своите футболни прогнози, играча пропуска всякакви статистики и анализи и по този начин пренебрегва ценна информация, която би му била полезна за да осъществи успешни залози. Естествено не при всички играчи е така, но процента от именно такива залагащи е огромен. Другото основно правило, когато изготвяте вашите футболни прогнози е да запазите спокойствие и да не се поддавате на странични фактори, като стрес, напрежение, депресия и други, които само ще бъдат във ваш ущърб. Бъдете винаги спокоен и анализирайте внимателно побдраните от вас срещи, като по този начин значително ще повишите своя процент на познаваемост от вашите футболни прогнози.

Подобни статии:

  1. Съвети за писане на автобиография Когато става дума за автобиографията, това е много важно нещо за всички търсещи работа. Няма да е погрешно да се...

Автор: velkoto

Този потребител е публикувал 5 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар