Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Ципът в нови роли

15 декември 2010 | Автор: drehimix | Публикувана в Мода

Неговатя роля за дрехата е гениална. Той я „облича”, „съблича”, „крепи” и прочие. Още с проявата си в много отношения „пенсионира” доброто старо копче. В характера му е да бъде „дискретен”. По принцип всеки цип е скрит в дрехата – рокли, поли, панталони, якета, обувки, ботуши, боти, чанти. Но не винаги. Цялата плеяда дизайнери го извеждат на показ, давайки му нови роли. Ето какви:

Долче и Габана предлагат сребристо яке с много ципове – обточени отпред и отдолу, по ръкавите, напречно и по вертикалите.

Хелмут Ланг е спретнала цяла рокля от бели дълги ципове – можеш да си я разкопчаваш (или да я разкопчават), където ти скимне.

Москино предлага козирка от черен цип за плажа.

Джил Сандер и „Версус” украсяват малките и черни рокли с ципове отпред и отзад, вертикално и хоризонтално и по диагонала.

Долче и Габана продължават да се упражняват – много ципове, много неща са „втъкали” в оригиналната си наметка, чиято дължина може да се мени според разкопчаването. Ръбовете на панталона практически са не мачкаеми, а могат и да се „разтварят”, ако решите да се „проветрите”.

Няма подобни статии.

Автор: drehimix

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар