Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Ба щастлив в Нюкасъл

25 март 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Нападателят на Нюкасъл Демба Ба прави истински фурор този сезон, след като от началото му вече има 16 гола на сметката си.
Това привлече интереса на доста големи клубове в Европа, като из редица футболни новини в Англия вече се споменава, че той най-вероятно ще напусне “свраките” в края на шампионата.
Според твърдения клаузата за разтрогване на договора му е около седем милиона британски лири, което няма да бъде никак непосилно за грандовете на Стария континент.
Най-често сенегалецът е свързван с трансфер в Челси, като заместник на почти сигурно напускащия в края на сезона Дидие Дрогба.
Собственикът на лондончани Роман Абрамович е твърдо решен да обнови състава си за следващия сезон и както се твърди из доста прогнози за Премиършип, той ще опита всичко възможно да привлече голаджията на Нюкасъл.
Самият футболист обаче сподели, че се чувства добре в тима на “свраките” и в момента не мисли за напускане.
“Винаги има подобни слухове във футбола. Аз съм щастлив в Нюкасъл и изпитвам голямо удоволствие да защитавам интересите на този клуб”, каза Ба пред “Sky Sports”.
“Обичам североизтока. Нашият тим притежава страхотен дух, а тук е и моят много добър приятел Папис Сисе”, добави още сенегалецът.
Други двама футболисти на Нюкасъл, Шеик Тиоте и Тим Крул, напоследък също са свързвани усилено с преминаване на “Стамфорд Бридж”, но дали това ще стане реалност предстои да видим.

Няма подобни статии.

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар