Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Борбата с вредителите

24 юни 2011 | Автор: simeon | Публикувана в Без категория

Около 71% от хората живеят в апартаменти и над 80% от тях имат или са имали проблеми с вредителите.Става въпрос досадните съквартиранти- хлебарките , които са обичайна напаст в почти всеки жилищен блок.
Предполагам че повечето от вас са се сблъсквали с този проблем особено пролетно и лятно време.Това се дължи на факта, че хлебарките могат да се размножават само на температура над 20 ºС. А когато се размножават са неконтролируеми.
Една хлебарка снася около 200 яйца наведнъж. Това означава че видите ли 1, 2 буболечки след 1 седмица може да плъзнат не само в целия Ви апартамент, но и в целия вход.
В такива случаи е най-добре да повикате професионалисти по дезинсекция, дезинфекция и дератизация (ДДД).Те ще ликвидират източника на проблема.

Ако решите да се справяте сами най-вероятно ще имате отново проблем след около 1 до 2 седмици.Това е защото флаконите, предлагани по аптеките (и доста рекламирани по телевизиите) не са способни да изкоренят проблема.Те по-скоро действат като репеленти – само отблъскват (гонят) насекомите, но не ги убиват.Така у вас намалят, но не умират а отиват към канализацията и оттам в съседите.Сигурен съм че повечето от Вас вече са научили това по трудния начин.
ДДД фирмите работят със специални препарати и което е по-важно – професионалисти са и знаят къде и как да атакуват.В жилищни апартаменти се правят най-малко 2 обработки през 20 дена.Ако попаднете на качествена ДДД фирма ще Ви предложи обработка на целия блок, защото това е най-сигурния начин, които ще изгони вредителите за години.
Заключението е ясно:  вредителите не са боклук и не може просто да ги изчистите. Няма магическа пръчка, чрез която да се справите сами в числено неравностойната битка срещу тях.Единствено професионална ДДД фирма ще реши проблема с вредителите.

Няма подобни статии.

Автор: simeon

Този потребител е публикувал 12 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар