Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Вашата фирма онлайн ли е вече?

11 декември 2010 | Автор: nick2010 | Публикувана в Бизнес

Създаването на уебсайт за вашия бизнес е възможно да се окаже една от най-добрите инвестиции, която някога сте решили да направите. В края на миналата година се забелязва увеличаване на интернет потребителите в България, което прави някъде около 4 000 000 българи използващи интернет. Благодарение на създаденият ви уебсайт, всеки един от тези четири милиона души може да стане ваш клиент или съдружник.

Независимо от размера на бизнеса ви, вие не трябва да пренебрегвате възможността и вие да се присъедините към интернет пространството. Тридесет секундна реклама по телевизията ще ви излезе някъде между 3000 и 7000 лв., докато рекламен банер във някой уебсайт, вероятно ще ви струва между 30 и 100 $ и то за цял месец. Очевидно е че ползите от навлизане в сферата на интернет са големи.

интернет пространството е възможно да се окаже доста печеливш ход, който да ви помогне да развиете вашата фирма изключително много. Един уебсайт дава достъп до голямо количество потенциални клиенти, които имат достъп до предлаганите от вас услуги, а и възможността да станат част от вашия бизнес.

За всеки уебсайт е нужна оптимизация за търсачки, която да го качи към по-първи позиции при търсене в онлайн търсачките. SEO оптимизацията може да включва интернет сайта да бъде добавен в специални уеб сайтове от следните типове: директории за статии, директории за уеб сайтове, социални мрежи и други.

Освен SEO оптимизация, ще бъдат нужни уеб дизайн и хостинг. Както за направата на сайта е необходимо да платите на уеб дизайнер, така и за оптимизацията му за търсачки е нужно да платите на специалист по SEO оптимизация. Ако желаете да направите всичко както трябва, винаги плащайте на професионалисти, вместо да се опитвате сами да изпълните нещата. А за уеб хостинга е почти задължително да си плащате, освен ако не желаете да си създадете, настроите и поддържате компютърен сървър и да му осигурите денонощен достъп до ел. ток и доста бърз интернет. Другият вариант е да си поръчате някой безплатен уеб хостинг, но да знаете че това почти никога не се препоръчва поради ниското им качество и лошата им надеждност. Компромисното решение, което можете да направите е да закупите евтин уеб хостинг с високо качество от някоя реномирана хостинг фирма.

Подобни статии:

  1. Онлайн търговията – промяна в манталитета на хората До навлизането на онлайн търговията, избора на продукт или услуга бе пряко свързан с географското място, където живее даден човек....
  2. Вече двадесет години сме на антибиотик Когато човек е болен първо започва да игнорира болежките си. След това се стряска, когато вече е нетърпимо отива на...

Автор: nick2010

Този потребител е публикувал 3 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Коментари (1)

  1. [...] година се забелязва увелича…Оригинална статия: Вашата фирма онлайн ли е вече? ← Къртене на бетон от [...]

Вашият коментар