Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Графичен дизайн и брошури. Приключенията на Груйо

12 юли 2011 | Автор: Графичен дизайн | Публикувана в Бизнес

Беше топъл юлски ден и Груйо се потеше в непроветрения и задръстен с цигарен дим офис. Той изобщо не очакваше че след няколко секунди вътре щеше да влезе поредния клиент който имаше нужда от брошури. Както може би вече се досещате Груйо беше топ специалист в областта на графичния дизайн и работата му беше да приготвя файловете на клиентите за предпечат.

Вратата се отвори и млада жена натокана, насъскана кресна още от прага:

„Здравейти, имам нужда от графичен дизайн за нашите брошури” Грую беше в потрес, това беше може би първият му клиент който използваше думичките графичен дизайн и брошури в едно изречение. Той покани младата дама да седне и работата започна. След точно седем минути нашият герой вече палеше нервно третата си цигара и потропваше с крак по износения вече паркет.

„Ама вие май не знаете какво искате” неиздържа вече на обясненията на младата дама Груйо. Дамата запази самообладание, нещо с което нашия главен герой не можеше да се похвали и отново му обясни че иска едно такова с едни такива, но не знае как да го обясни… След 5 часа работа младата жена си тръгна доволна от офиса на ЕТ Груйо, нашия герой доволно потри ръце, затвори Пейнта и щастлив от добре свършената работа се запъти към къщи да набие жена си. Ако все още четете тази глупава и леко, но само леко безсмислена история, можем да предположим че сте осъзнали нейната цел. Ако не сте, очаквайте втората серия от Приключенията на Груйо в областта на дизайна.

 

Подобни статии:

  1. Нотариус София Със ставането се сетих, че ми трябва пълномощно. Лесно, помислих си, ще изляза, ще обиколя по улиците и ще видя...

Автор: Графичен дизайн

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар