Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Далглиш не съжалява, че се е завърнал на „Анфийлд”

1 април 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Босът на „червените” Кени Далглиш заяви, че не съжалява за завъръщането си на мениджърския пост в Ливърпул, въпреки критиките, които получи заради слабото представяне на отбора напоследък.
Постът на шотландският стратег на „Анфийлд” може да бъде поставен под въпрос в най-скоро време, след като Ливърпул загуби пет от последните си шест срещи във Висшата лига, което бе неочаквано дори и за най-големите футболни експерти.
Наставникът на „червените”, който го очаква тежко гостуване на бившият му отбор Нюкасъл, не съжалява за решението си да се завърне обратно в Ливърпул, въпреки че отнесе редица критики и дори се появи предложение за неговата смяна.
Той заяви във вечерните спортни новини на острова:
„Аз вече казах, че за мен е чест да бъда помолен да се завърна отново. За съжаление обстоятелствата принудиха Рой Ходжсън да напусне ръководният пост.”
„Не виждам защо да променям мнението си сега. Може би научихме урока си, че за да спечелим един мач, не трябва да сме атрактивен отбор, който прави много пасове.”
„Понякога трябва да сме по-твърди. Ние можем да спечелим даден мач, но също така трябва да се научим и как да не губим дадена среща.”
„Смятам, че сме достатъчно добри за да победим всеки един отбор в лигата.”
В следващият кръг от първенството, „червените” гостуват на „ Спортс Дайрект Арина”, като повечето футболни експерти не дават ясна прогноза за мачове от този ранг.

Подобни статии:

  1. Скейлс подкрепя Джерард Бившият играч на Ливърпул Джон Скейлс смята, че капитанът Стивън Джерард може да изведе тимът напред, след като се възстанови...
  2. Даунинг подкрепи Джерард Крилото на „Ливърпул” Стюърт Даунинг подкрепи легендата на отбора Стивън Джерард да вземе капитанската лента на английския национален отбор. Халфът...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар