Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Дамски и мъжки чанти – моден аксесоар или необходимост.

2 юли 2011 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Мода

До преди години чантите се смятаха за чисто женски необходим аксесоар в който дамите успяваха да поберат най-необходимите си неща, а от близо няколко години навлезе и като необходим аксесоар за всеки мъж, като има най-различни модели и видове мъжки чанти.

И макар, че все още в България на дамските и мъжки чанти се гледа сред мъжете по-скоро като необходимост, отколкото като моден аксесоар, все по-често в модните среди се говори за различните видове дамски и мъжки чанти и как да се ползват, така, че да подхождат на облеклото.

Дамски чанти

Има най-различни видове и модели дамски чанти – ежедневни чанти, чанти за специални случаи, чанти за плаж и други видове дамски чанти, подходящи за най-различни случаи, но е добре човек да знае коя чанта в кои случаи е подходяща и какви чанти на кое облекло подхождат, като в случая за тези детайли, можете да следите модните журнали.

Мъжки чанти

Много рядко мъжете разполагат с повече от една чанта и определено гледат на нея като необходим, а не моден аксесоар. Често тези мъжки чанти са с големина, която е напълно достатъчна да носят най-необходимите вещи, като мобилни апарати, портмонета, запалки, цигари и т.н., а външният вид на мъжките чанти по-скоро е повлиян от личното мнение, отколкото вида на обличаната дреха, затова и мъжки чанти се правят по-скоро да подхождат на всички видове/типове дрехи, отколкото за специални случаи.

В интернет има страшно много допълнителна информация по-темата и още повече онлайн магазини за чанти, като всеки онлайн магазин предлага и информация както за вида, така и за подходящите поводи, което е един допълнителен рекламен трик за всеки онлайн магазин.

Подобни статии:

  1. Най-продаваните парфюми С затоплянето на времето, актуални станаха отново парфюмите и благоуханията. В тази статия ще ви запознаем с шестте най-продавани мъжки...
  2. Онлайн парфюми Здравйте попаднахте на най-точното място, а именно в свта на парфюмите голяма колекция от онлайн парфюми мъжки, дамски, уни секс,...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар