Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Демпси не бърза да се обвързва с Фулъм

11 април 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Полузащитникът на Фулъм Клинт Демпси не бърза да подписва нов договор с Фулъм преди да дойде летния трансферен прозорец, въпреки че Мартин Йол се надява да го запази на „Крейвън Котидж”.
29-годишният халф на Фулъм смята да изчака до лятото за да реши какво ще прави с футболната си кариера в дългосрочен план, след като му остава още една година с тима на „котиджърс”.
Американският национал е ключова фигура в състава на Йол още от 2007-ма година, когато премина на „Крейвън Котидж”, а през този сезон е отбелязал 15 гола и има съществен принос за това, че Фулъм са в средата на таблицата, въпреки че повечето футбол прогнози им отреждаха много по-лошо място.
Относно плановете за своето бъдеще Демпси разкри пред английския вестник „The Daily Mirror”:
„Някои от най-добрите ми спомени са с отбора на Фулъм. Имам този сезон и още един с отбора. Водя преговори с клуба, но просто трябва да изчакаме и да видим какво ще стане през лятото.”
„Изкам да изчакам сезона да свърши преди да съм говорил за каквото и да било. Искам да се концентрирам върху оставащите мачове, а другите неща може да почакат.”
От своя страна мениджърът Йол заяви:
„Предложихме на Демпси добро споразумение, така че се надявам да го подпише.”
В следващият си мач от Висшата лига Фулъм гостува на Ливърпул, като повечето спортни залагания са на страната на домакините.

Подобни статии:

  1. Виаш-Боаш впечатлен от Тери Мениджърът на Челси Андре Виаш-Боаш остана изключително доволен от представянето на капитана Джон Тери в мача срещу Тотнъм. 31-годишният бранител...
  2. Скейлс подкрепя Джерард Бившият играч на Ливърпул Джон Скейлс смята, че капитанът Стивън Джерард може да изведе тимът напред, след като се възстанови...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар