Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Детска градина Bright

7 март 2011 | Автор: gvv | Публикувана в Образование

Детска градина BRIGHT — център за здравословна грижа и развитие (Bright Child Care & Development Centre).

Методи на Валдорфска педагогика и методиката на Мария Монтесори

Здравословен детски център за грижа и развитие – детска градина, ясли и кът, в който се прилагат комплексни грижи за цялостното развитие на вашите деца: правилно хранене, възпитание, образование и грижа за здравето.

В най-чистото място на София, в квартал Бояна в подножието на Витоша отворихме едно райско кътче за собствените ни дечица – детски център за грижа и развитие Bright (Bright Child Care & Development Centre).

Персонала в детския ни център са професионалисти в съответните области. Педагози по образование, млади и креативни специалисти, които успешно прилагат модерните методи за възпитание и обучение на децата.

Ние прилагаме уникална, разработена въз основа на най-популярни педагогически системи, програма, която подтиква развитие на необходими качества и потребности на децата. Детски център Bright Care се грижи за развитие на вашето дете и осигурява надлежно възпитание още от самото начало на живота на този, макар и малък, но вече човек – приемаме деца от 1,5 до 6 години. Ранната възраст на нашите ученици ни дава възможност да започнем максимално рано да се грижим за физическото и психичното им състояние.

Просторна, с много прозорци сградата ни се намира в най-екологичното място на София – подножието на Витоша, в квартал Бояна. По време на подготовката на сградата за експлоатация за детска градина ремонта е извършен с безвредни бои и материали.

Предимствата на детска градина Bright:

  • Индивидуален подход към всяко дете
  • Англоезична среда, допълнително – с уроци по български и опция за трети чужд език
  • Уроци по музика
  • Подходът „Реджо Емилио” и успешни български педагогически методи
  • Постоянно присъствие на медицински персонал с възможност за отделен специализиран медицински преглед
  • Здравословно хранене

Детски център за развитие Bright Care

Адрес: ул. Голяма могила 109А, кв. Бояна, гр. София

телефон: 0888 55 89 97

Уеб-сайт: http://bright-care.net/

За фенове и повече информация в здравословния начин на живот, интересни статии, събития и семинари – Здравословен Живот фейсбук страничка.

Подобни статии:

  1. Зимна градина – топли и приятни вечери Зимните градини са спокойно и прекрасно място, местенце за отдих и комфорт. Всъщност, това е сграда, създадена да осигури място,...
Коментарите са изключени

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Comments are closed.