Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Жилетката – най-удобното решение за зимата

9 ноември 2012 | Автор: Webcomm | Публикувана в Мода

Зимата вече бавно настъпва и повечето от нас с досада вадят дебелите пуловери от гардероба си. Няма го вече топлото лято с ярките си и весели цветове. Постепенно тъмните нюанси започват да преобладават в нашия аутфит. Въпреки това, всеки от нас може да се възпротиви на сивото време и да си осигури топлина и комфорт.
Не е тайна, че жените обичат да повишават своето настроение с ходене на пазар. Новите дрехи винаги могат да ви измъкнат от неумолимо наближаващата депресия, а пък дамската жилетка е едно страхотно топло решение за зимния сезон. Не случайно от няколко години насам, те навлизат все повече и повече в нашия гардероб. В момента на пазара са пуснати най-разнообразни модели жилетки. В зависимост от своя стил вие можете да си купите такава с големи копчета, с малки копчета, с волани, с ципове и други.
Защо да си купим жилетка?
Това е една практична дрехи. Имате възможност да я носите в 3 от общо 4-те сезона. През пролетта и есента тя може да замени якето или шлифера, а през зимата приятно ще ви топли под палтото. Жилетката може да бъде носена както от дами, които залагат на елегантния аутфит, така и от такива, които предпочитат по-свободния стил. Могат да се комбинират с рокля, пола, туника и клин, дънки и спортна риза.
Каква жилетка да си изберем?
Отговорът на този въпрос няма значение. Във всички случаи ще вземете правилното решение. В момента са модерни както късите, така и по-дългите жилетки. Разбира се, ако имате недостатъци, които желаете да прикриете по-голямата дължина е за предпочитане. За модерна визия можете да заложите на модел с висока талия с колан и къси ръкави. Ръкавите тип “прилеп”,ефектните яки и качулки, също ще разчупят цялостния ви стайлинг.
Трябва да отбележим, че цветовете на предлаганите на модния пазар жилетки са най-разнообразни. В зависимост от собствения си вкус можете да избирате между по-светли или по-тъмни нюанси.
В крайна сметка с малко фантазия и подходящи аксесоари вие можете да изглеждате стилни и модерни, и не на последно място ще ви е топло и комфортно.

Подобни статии:

  1. Метално хале – правилното строително решение В тази статия ще разгледаме все по-често налагащите се напоследък постройки от нов тип. Това са сгради, изградени с метални...
  2. Климатици – най-подходящото решение в студ и жега за вашия дом Днес използването на климатици се е превърнало в практика по света. У нас все повече домакинства предпочитат именно този вариант...
  3. Конвектори отопление през зимата По съвет на приятел или по препоръка на консултант-продавач, а може би дори след справка в Интернет, човек е решил...

Автор: Webcomm

Този потребител е публикувал 8 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар