Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Зараждането на нова генерация от SEO професионалисти

2 октомври 2013 | Автор: southern_sun | Публикувана в Компютри

SEO експертите поглеждат с блясък в очите, когато потребителите се движат през множество различни устройства и начини на търсене в онлайн света. Възможностите за създаване на маркетингово съдържание, насочено към локално и мобилно достъпно такова, са основен приоритет за модерно мислещите професионалисти в тази област. Обещаващи надежди за покачване авторитета на фирменото име.

Има иновации, към коiто SEO специалистите трябва да насочат техническите умения и вниманието си за нова ера на SEO.

Компаниите разчитат на наетите от тях SEO фирми да поддържат развитието на тяхното реноме и съответно да печелят нови позиции за търсачките. Когато всичко това се получава, същевременно с помоща на двете страни, като компанията собственик на сайта трябва да предлага обновления по предлаганото от тях, то няма съмнение, че резултатите ще бъдат на лице. Липсата на комуникация между уебсайта и SEO представителите би била крайно неуместна, защото без информация за случващото се във вътрешния пазар на клиента или промени по предлаганата от него услуга или продукт, те биха създавали информация и връзки, който са изградени от вече стара информация.

Значимостта на традиционното SEO

Да погледнем реално, старите SEO методи може би до много скоро ще са напълно неефективни, но въпреки това все още може да се каже, че работят. Това е добре от гледна точка на новите уеб технологии и изграждащи се стандарти за търсене и резултати, които се очакват от всяка една от конкурентните търсачки.
Но както преди, така и сега значимостта от създаване на съдържание по други сайтове остава като препоръчителен метод. Единствената разлика е, че броят на места, в които има смисъл да публикувате съдържание е драстично намалял, но за сметка на което съдържанието в авторитетен и съответсващ е от по-голяма стойност. Разбира се, предварителен анализ на уебсайта може да се сметне за стар метод, но той е така или иначе неизбежен за стартирането на нова SEO кампания.
Сега мога да ви насоча към някои от новите SEO методи, препоръчителни за използване.

Новата школа – индетифициране областите на рестеж

- Лоаклни търсения: Предполага се, че за онлайн реклама на локални търсения от 1.2 милярда долара до 2017 години ще нарастнат до 9 милярда. Доста фрапираща статистика. Където се харчи за онлайн реклама, редом с това върви и оптимизационният процес и неговите услуги. Тук са събрани всички погледи на SEO специалистите, отворени към иновациите, случващи се днес.

- Мобилна оптимизация: Ръка за ръка с локалните търсения от също толкова голямо значение са и мобилните търсения. Тове вече не е просто въпрос на желание, а задължителна добавка към вашия сайт. Няма нужда от статистика за това дали има повишение в потребителите, използващи мобилните си устройства.

- Социална оптимизация и изграждане на аворитет: LinkedIn, Pinterest, Twitter и Facebook, като може би най-посещаваните, са напълно подходящи за подобряване на авторитета ви. От всяка една SEO компания се очаква да представи дадената компания, за която работи, в най-добра светлина пред потребителите на социалните мрежи. Отново, това са куп от анализи и SEO стратегии за най-ефективен резултат.

- Включването на реклами: Разбира се, реклама или банер в подобен сайт на предлаганото от вас и съответно авторитетен такъв, винаги би била добра идея. Стига това да отговаря на финансовите ви ресурси, които сте сметнали да отделите за целия този процес.

Подобни статии:

  1. Нова услуга от bgmaps Всеки може да получи към всяка карта от Bgmaps безплатен линк, за да покаже къде се намира неговия фирмен офис,...
  2. Нова мода при чантите за лаптопи Каква мода може да има при една скучна, черна чанта с правоъгълна форма? Може и още как! Лаптопите са създадени...

Автор: southern_sun

Този потребител е публикувал 12 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар