Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Защо да рекламирам в сайтовете за групово пазаруване?

Сайтовете за групово пазаруване, с ежедневни сделка на деня се настаниха стабилно в нашето интернет пространство. Темповете с които се развиват и огромния трафик от хора преминаващ през тях, показва, че са изключително полезни. Не бива да изпускаме тази възможност за безплатна реклама на бизнеса си. Нови клиенти и сигурни пари в касата.

Как работят те ли?

Определяте голямо намаление на стоките или услугите които предлагате. Свързвате се с екипа на сайта, който ви пуска сделката. Разбира се преди това подписвате типов договор с тях, в който взаимно уточнявате всички условия, цени, контакти и др. Клиентите закупуват ваучер за това което им предлагате. Получавате си парите от сайта предварително и посрещате новите си клиенти.

Всеки ще попита – какво печеля, като пускам стоките или услугите си на половин цена?

- Безплатна реклама, сделката на деня, обявена в даден сайт, достига до десетки хиляди потребители ежедневно.

- Нови клиенти – всеки закупил ваучер със сигурност ще дойде да го използва, само от вас зависи дали ще остане доволен и ще го превърнете в редовен клиент.

- Свежи пари за вашия бизнес – почти във всеки такъв сайт парите от всички продадени ваучери се превеждат дни след приключването на сделката на съответния сайт.

- Работа за вас и хората които сте наели. Това може да не звучи като голям плюс, но всъщност е огромен. Не само защото е по-добре залудо да се работи, от колкото залудо да се седи и скуката да ви убива, а защото клиентите са много претенциозни и дори да харесват даден ресторант примерно, като влезнат в него и е празен, си тръгват… Същото се отнася за спа центрове, фризьорски салони, всъщност за почти всеки бизнес.

Не бива да пропускате, че конкуренцията в момента е огромна и за да има сделка, всеки сайт за групово пазаруване рекламира сериозно в интернет и медииното пространство. Това е реклама, която ако трябва сами да платите ще ви излезе много солено.

Подобни статии:

  1. С какво сайтовете за групово пазаруване, намаления и отстъпки могат да помогнат на моя бизнес? Аз имам малък ресторант и искам да намеря повече клиенти Именно на този въпрос ще се опитам за отговоря в...
  2. Групово пазаруване – Нека всички са доволни, когато има сделка! Груповото пазаруване навлиза с невероятни темпове у нас. Сега задължително ще се блъсне в „Побългаряването”, нужно ли е наистина това...

Автор: didiandreeva

Този потребител е публикувал 3 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар