Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Какво стана с машинките от едно време?

24 февруари 2012 | Автор: petyavladimirova | Публикувана в Хоби

Сигурно повече от днешното поколение не помни или даже изобщо не са виждали онези машинки, които играехме навремето. Сега вече ги няма, но това си беше класика. Пускаш монети, дърпаш ръчката и чакаш. Имаше доста такива зали, където можеше да се играе. Сега обаче всички те изчезнаха, много трудно може да се открият подобни ротативки. Повечето такива зали фалираха и затвориха, като причината затова, поне според мен, е модернизацията и навлизането на Интернет.
Игри като рулетка, покер и бинго привлякоха изключително много хора по цял свят. И като че ли повечето бяха точно тези, които играеха на машинките. Отделно и онлайн пространството се обогати на всякакви хазартни игри. Това намали значително приходите на залите и една по една фалираха. Дали за добро или лошо, не знам.
Сега в Интернет мрежата могат да се намерят наистина много слот машини за игра, хиляди са. Въпроса е, че в същото време като гъби изникнаха и много сайтове, претендиращи за авторитетни и сериозни. Дали това е така? Трудно може да се прецени, но най-лесно може да се каже кои са най-големите в бранша. Това са няколко сайта, които са доказани имена вече и имат дълъг опит в тази сфера. На тях може да се доверим без да се притесняваме от каквото и да било. Друго предимство е, че повечето онлайн зали предлагат и промоции, които са доста съблазнителни. Най-често се среща 100% бонус на първия ви депозит, като разбира се съм виждал и по 1000% или 300%, но това вече са доста съмнителни оферти. За да се изкарат тези пари, обикновено се изисква някаква разиграна сума. Когато бонусът е много голям, съответно и сумата за разиграване ще бъде доста голяма, което веднага намалява шансовете ви за печалба. Затова не е хубаво да се хвърляме на най-големите промоции, защото те се оказват и най-трудните за изиграване.

Подобни статии:

  1. Парфюмите в днешно време Парфюма в нашето време е един много ценен и оригинален подарък както за нас самите така и за нашите близки....
  2. Местни избори в Дряново 2011 – за едно по-добро бъдеще Съвсем скоро предстоят местни избори 2011. Една от многото общини, където предстоят местни избори е именно община Дряново. Закътания в...

Автор: petyavladimirova

Този потребител е публикувал 3 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар