Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Как да изберем качествено спално бельо

1 юни 2012 | Автор: Novina | Публикувана в Здраве & Фитнес

Качественото спално бельо е важно за нашата почивка и релакс независимо дали денят ни е минал добре или не е бил особен приятен. Средно по осем часа на ден са нужни на здрав човек за да възстанови силите си и да зареди батериите за новият работен ден. За да сте в кондиция за изтощителните работни дни е от изключителна важност да сте отпочинали добре. Това е не просто препоръчително, а дори задължително що се отнася до Вашето физическо и психическо здраве.

За всичко това е нужна и приятна, спокойна обстановка, която да Ви предразполага към сън. Освен комфортната спалня и удобният матрак от изключително значение за Вашия прекрасен сън има и спалното бельо.
За да го подберем максимално качествено и удобно трябва да спазим няколко правила при избора на качествени материи за спално бельо.

Изборът на подходящи чаршафи може да бъде “мисия невъзможна”, въпреки че на пръв поглед изглежда като детска игра.

На първо място трябва да подберем точният размер на спалния комплект. Вместо да избирате “на око” най-добре измерете спалнята да се уверите, че след като се върнете от магазина с желаният комплект чаршафи няма да останете разочаровани след като ги разопаковате и разберете, че са прекалено малки или пък прекалено големи за Вашето легло. Най-лесно можете да измерите размерите на спалнята с обикновен шивашки метър, разбира се винаги можете да използвате въображението си и да използвате и други подръчни материали. Измерете спалнята по хоризонтал, вертикал и диагонал, така няма опасност от разминавания в размера.

За да изглежда добре спалното бельо върху Вашето легло, то трябва да го покрива изцяло без да е прекалено дълго и да се налага да го подвивате в краищата. Ако се съобразите с това условие, освен че спалнята Ви ще изглежда по-добре визуално, ще Ви бъде и много по-удобно.

Подобни статии:

  1. Може ли мъж да списва женско списание Може ли мъж да се занимава с женско списание? да. Не само жени четат женско списание. Доста мъже искат да...
  2. Как да изберем подходящо обзавеждане за баня? Избора на обзавеждане за баня, не е лесен, както си мислят, голяма част от хората. Планирането и избирането на обзавеждане...
  3. WordPress SEO: Как да изберем структура за постоянните връзки В тази статия ще ви покажем оптималните варианти за структурата на постоянните връзки /permalinks/. Има много различни опции, но истината...

Автор: Novina

Този потребител е публикувал 12 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар