Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Как да оформим мускулите с подръчни средства?

26 април 2013 | Автор: bizz | Публикувана в Здраве & Фитнес

Да изваете тяло, без системно да посещавате фитнес залите е възможно, знаехте ли го? Предметите от ежедневието могат да се превърнат в съюзник на оформената ви и добре изглеждаща фигура, без да похарчите дори и стотинка.

За коремните мускули: използвайте среднотежка мебел!
За да постигнете мечтаните плочки легнете по гръб и поставете върху краката си произволно избрана мебел (шкафче, например), след което повдигайте леко гърдите до седнало положение, без да движите краката си. Направете колкото е възможно повече повторения. Въпреки това ние ви съветваме да прецените правилно възможностите си в началото и да не прекалявате с бройката. Също така дръжте гърба изправен.

За гръдния кош: използвайте стол!
Легнете по гръб и поставете пети на стола така, че да образуват ъгъл от 90 °. Вземете бутилка с вода във всяка ръка и съберете ръце напред, в посока към коленете. Вдишайте и повдигнете гърди, докато поставяте бутилките на коленете си. Бавно се върнете в изходна позиция. Ако почувствате болка или скованост в областта на раменете или шията, направете упражнението без бутилки. Серия от петнадесет повторения би била чудесна за начало.

За бицепс и трицепс: Използвайте бутилки за вода
Ако искате бързо и ефективно да направите мускули, няма по-добър вариант от пълните с вода бутилки или големите чуждоезикови речници. Седнете на стол с изправен гръб. Ръцете се спуснати по дължината на тялото, а в тях държите две еднакви тежести. Вдигнете ръце до нивото на раменете, без да извивате предмишницата. Вдишвайте, докато повдигате ръце и издишвайте в момента, в който ги спускате надолу. Ето как бутилките и книгите се превръщат в гири!

Нашият съвет е да пробвате и други упражнения за оформяне на мускули. Ще видите, че с малко въображение, не е трудно да намерите лесен път към мечтания силует. Искате ли един малък жокер за следващото ви упражнение? Метла! Идеална е за оформяне на талията!

Подобни статии:

  1. Какво е Хардгейнер Какво е Hardgainer? Да ли пък аз не съм такъв? Или може би не? Задава ли ли сте си подобни...
  2. Телевизията и Интернет като средства за Информация   Потребността от повече знания и информироност е вродена човешка потребност. От зората на човечеството хората са искали е да...
  3. Интериорен дизайн с малко средства Много хора смятат, че техния мечтан красив дом трябва да бъде голям, просторен, с няколко стаи и най-различни модерни мебели...

Автор: bizz

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар