Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Как да си открием сметка в Ladbrokes

15 март 2012 | Автор: web fusion | Публикувана в Спорт

Английската компания за залози и хазартни игри Ladbrokes е една от малкото в този бизнес с толкова дълга история. Компанията се занимава с този бизнес вече повече от един век, като след масовото навлизане на интернет в края на 90-те години изнесе голяма част от своя бизнес и в онлайн пространството.
Ако сте решили да правите футболни залози посредством Ladbrokes, трябва първо да си откриете сметка тук и да депозирате определена от вас сума пари, която след това да разигравате. Ако не сте на ти с компютрите и интернет не се притеснявайте, процедурата по регистрация в Ladbrokes е лесна и е на български, всеки с малко усилия може да се справи с нея. Като за начало заредете страницата на компанията във вашия браузър.Страницата би трябвало да ви се зареди на български, ако случайно е на друг език потърсете падащото меню от където да изберете български. След това открийте и натиснете бутона „Открийте на сметка”. Попълнете внимателно и старателно регистрационната форма, която ще ви се зареди и когато сте готов натиснете бутона „Регистрирайте се сега”. С това вие приключвате процеса на регистрация и вашата сметка е открита. Оттук нататък за да започнете да залагате просто трябва да заредите сметката си с пари, като използвате един от многобройните методи за депозиране предлагани от компанията.

Подобни статии:

  1. Може ли да имаме доверие на сайтовете за футболни залози Още от възникването на бизнеса с футболни залози букмейкърите се стремят да си създадат образ на надежден партньор на който...

Автор: web fusion

Този потребител е публикувал 77 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар