Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Как пътуването да не се превърне в досада

5 юли 2013 | Автор: tomaszkaminski87 | Публикувана в Почивки

С всеки изминал ден полъхът на лятото се усеща все по-осезаемо. Наближава времето на летните отпуски и приятните ваканции на морския бряг. Всичко щеше да е прекрасно, ако го нямаше…дългият път към морето.

България Еър

Всеки, който е пътувал с влак или автобус, знае колко досадно и изтощително е пътуването към морето. То се превръща в истински проблем, когато става въпрос за семейна почивка с деца. Малките деца не се интересуват колко още път остава, те искат само да стигнат по-бързо. Невъзможно е да бъдат укротени да стоят мирно и тихо на едно място в автобуса в продължение на часове, каквито и занимания и играчки да им предлагате. Тракането на влака плаши по-чувствителните деца и може да ги докара до истинска истерия. Резултатът е плачещи деца и изнервени родители, които допълнително се притесняват от реакциите на околните. Така дълго чаканата почивка стартира с едно лошо начало и тенденция да продължи по същия начин до края, когато предстоящото връщане обратно ни кара да съжаляваме, че изобщо сме тръгнали.

Малко по-добър вариант е да пътуваме с автомобил. Тогава сами избираме по кое време на денонощието да тръгнем, кога и къде да спрем за почивка. Неудобствата при пътуването със собствен транспорт идват от неуредиците с паркирането в морските ни курорти и липсата на достатъчно паркоместа.

Сами избираме дали да си причиним това или да се насладим на ваканцията си.

България Еър – евтини самолетни билети до Бургас

Една добра алтернатива да стигнем до морския бряг са авиокомпаниите, които предлагат специални промоции и евтини самолетни билети.

Така например България Еър оферира полети на атрактивни преференциални цени от и до Бургас, които можете да резервирате в периода 22 май – 4 юни – еднопосочен билет на цени от EUR 30 и двупосочен за EUR 61.

Ако направите предварително своята резервация и не чакате последната минута, можете да сте сигурни и спокойни, че сте осигурили на себе си и семейството си комфортно и удобно и най-важното – спокойно пътуване.

Източник – http://www.biletnirezervacii.eu/

Подобни статии:

  1. Хотел- съвети за откриване на по-добър Независимо дали ходите на почивка с приятелите или семейството почивка е един доста приятен начин да се преборим с ежедневния...
  2. На път с влак Макар и често пътуването с влак да излиза на същата цена като пътуването с автобус или самолет, вътрешните линии в...

Автор: tomaszkaminski87

Този потребител е публикувал 32 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар