Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Карагър спокоен след спечелването на Карлинг Къп

28 февруари 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Бранителят на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че трофея, който отбора спечели в неделя на „Уембли” е смъкнало напрежението от него и капитана Стивън Джерард.
Ливърпул и Кардиф предложиха зрелищен футбол на живо от „Уембли”, като крайният победител трябваше да се определи след изпълнението на дузпи.
Легендарното дуо на „червените” играе заедно на „Анфийлд” още от тинейджръски години, като Карагър е доволен, че заедно с Джерард са помогнали да се сложи край на 6-годишната суша от спечелени трофеи.
34-годишният централен защитник заяви пред медиите на острова:
„Мина твърде много време. Ние навлизаме в късната фаза на нашите кариери, аз и Стиви, и понеже изминаха толкова много години без да спечелим нищо, а ние не искаме да завършим кариерите си със седем или осем години без нито един трофей.”
„Беше голямо облекчение и за двамата от нас да спечелим трофей, за нас и за клуба. Сега напрежението може да изчезне за година или две и ние може да се успокоим и да се опитаме да спечелим още много трофеи.”
„Да се надяваме това да бъдат по-големи трофеи.”
„Беше голям ден за всеки един от нас, за някои това бе първият голям мач и първи трофей, което е страхотно.”
В следващия си мач, „червените” ги чака тежко домакинство срещу Арсенал, като е трудна да се даде някаква точна прогноза за мачове от този калибър.

Няма подобни статии.

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар