Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Килими и как да ги поддържаме

8 септември 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Друго

Килимите са традиционно срещан елемент от обзавеждането на почти всеки български дом, като правилния подход при избор на килими се е превърнал във важна част при формирането на цялостната атмосфера в нашия апартамент, вила или къща.

Огромното разнообразие, предлагано днес на пазара, както и широкия спектър цени на килими ни помага лесно да изберем подходящ килим за своя дом. Рано или късно обаче ни се налага да го почистим, за да възвърнем неговия красив и изящен вид и то такъв, какъвто е бил, когато сме го купили.

Без значение дали сте избрали да закупите килими от по-високо качество, а респективно и на по-високи цени то, за да запазим ярките цветове на килимите в нашия дом е нужно редовно да ги почистваме, като в настоящата публикация ще ви дадем няколко съвета, които се надяваме да ви бъдат от полза при това действие.

• При подготовка за почистване на килими не ги сгъвайте, а ги навийте на руло, така ще се уверите, че няма да настъпят бъдещи неприятни промени при повторното поставяне на килима

• Не рискувайте да застилате мокър под с килим, така може да предизвикате появата на мухъл, който освен, че е неприятен може да е пагубен за състоянието на домашните ви килими

• Почиствайте петната по килимите възможно най-скоро след тяхната поява, като така предотвратите трайното влошаване на неговия външен вид

• Ако го почиствате, без да го махате от пода с прахосмукачка или кърпа например не бързайте, а отделете нужното време, за да бъде завършен този процес качествено, без да остават излишни боклуци или петна по него.

Правилното почистване на килими в дома ви ще удължи техния живот, а освен това ще си спестите средствата, които иначе ще ви се наложи да платите като цена за нови килими. Мислете в перспектива и не подценявайте грижата за този важен компонент от уюта и декорацията на един дом.

Няма подобни статии.

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар