Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Кинезио ленти за премахване на болките

23 февруари 2013 | Автор: petkodimoff | Публикувана в Спорт

Знаете ли, че една трета от съвременните българи страдат от болки в кръста. Това число постепенно ще нараства защото днешните хора стоят по-дълго от компютъра вместо да са в движение. По-голямата част от тях никога не получават излекуване на болката при използване на съществуващите до момента лекарства.
Днес обаче вече същества ефективно, модерно решение наречено Салонпас лепенки. Лесно, просто и удобно. Вече не е необходимо да се лекувате дълго време със закаляващи тренировки, физиотерапия, балнеология и медикаменти.
Новите средства Salonpas са най-новата Японска разработка в кинезитерапията и се предлагат в няколко клинично изпитани варианта:
- пластири и лепенки Salonpas за облекчаване на болка. Те са произведени с помощта на нова технология от много тънък материал. Подходящи са за поставяне преди лягане, защото имат пролонгирано отделяне на ефективните съставки до 12 часа след апликиране.
- спрей Salonpas е особено подходящ за прилагане по време на спортни събития защото освен, че облекчава болките има и охлаждащ ефект. Освен това може да се използва успешно за всякакъв вид болки в мускулите, болки в гърба, болки в ставите, навяхвания и артрит.
В крайна сметка си заслужават дори и само заради няколко от техните основни плюсове: локално действие и директна атака на болката, мигновен ефект за успокояване на болката. Възползвайте се.

Няма подобни статии.

Автор: petkodimoff

Този потребител е публикувал 5 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар