Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Курсевич спечели ЕПТ Дурвил

27 февруари 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Всяка година кръг от Европейския Покер Тур(ЕПТ) се провежда в Дурвил, северна Франция. За някой от покер професионалистите това е един от най-добрите турнири заради наличието на много аматьори от Франция.
Близо 900 играчи взеха участе в престижния турнир, сред които бяха имена като Виктор Блом, Ванеса Русо, Скоти Нгуен, Бертранд Госпелие, Еуген Катчалов и други. Изненада бе, че голямата награда от 1,150,756 щатски долара и титлата на ЕПТ отидоха в непознато име. Вие пък може да се възползвате от щедрия Betfair покер бонус при регистрация.
Това е Вадзим Курсевич от Беларус. Само преди година той успя да спечели трето място в ЕПТ Берлин и си тръгна от там с 426,961 долара, след това последваха силни участия и на ЕПТ Барселона, където завърши 28, както и трето място в едно от събитията на Световния Покер Тур в Париж.
На финалната маса с най-много чипове започна Пол Гишар, но Курсевич бързо му отне седем милиона в чипове с ръка от асо-поп срещу асо-дама. От масата първи си тръгнаха Мик Грейдън и един от големите фаворити Лука Пагано.
След почивката на масата бяха останали само Курсевич и Тан Тронг, като втория заложи всичко с асо-дама и бе победен от покет попове на представителя на Беларус, който изненадващо за всички си тръгна с голямата награда. Ако смятате, че и вие имате достатъчно умения за да участвате в голям турнир може да се запишете в провеждащият се в момента Betfair GSOP 8.

Подобни статии:

  1. Хайнц спечели WSOP 2011 Играта на покер понякога изглежда доста проста, когато играете вкъщи с приятели около масата и надали някой от вас си...
  2. Покер новини от Световните покер серии WSOP 2011 Едно от събитията, част от Световните покер серии WSOP, в което се очаква участие на най-много професионалисти е Pot-Limit Hold’em...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар