Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Лугано: Освиркванията към Суарез са в знак на уважение

2 август 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Централният бранител на Уругвай Диего Лугано, който не бе включен в състава за Олимпиадата в Лондон, но въпреки това подкрепя тима от трибуните, заяви че освиркванията по адрес на нападателя на Ливърпул Луис Суарез са знак на страхопочитание и уважение към таланта на играча да вкарва голове.
Защитникът на ПСЖ не бе избран, като един от играчите над 23 години, който да представлява страната си, но подкрепя националите, които загубиха с 2:0 от Сенегал, от трибуните.
Независмо от това Уругвай са един от фаворитите за спечелване на златните медали, според много футбол прогнози на bet365 за Олимпиадата в Лондон.
Публиката на острова концентрира изцяло вниманието си върху Суарез, но капитана на „Селесте” смята, че убидните подвиквания няма да повлиаят на 25-годишния нападател и неговите съотборници.
Лугано разкри пред „Ovacion”:
„Когато публиката те усвиркава по този начин, това означава, че те уважават и признават твоя талант. Не знам, но мисля, че те дори изпитват страх. Същото стана с тима на Марадона – Аржентина.”
„Ако тълпата те аплодира, както сториха това за Сенегалците, то е защото смятат, че си по-слабия отбор и по този начин те подкрепят.”
„Смятам, че ще направим страхотен мач срещу тима на Великобритания и се надявам нещата да се развият по нашия план.”
„Отношението към Суарез е знак за респект и малко страх. Тези хора се държат така, защото те виждат като съперник, но дълбоко в себе си уважават твоя талант.”
Очаквайте още интересни футболни новини, прогнози и тенис резултати от Олимпиадата в британската столица.

Няма подобни статии.

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар