Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Модерните рокли и аксесоари

20 юни 2012 | Автор: Novina | Публикувана в Мода

Роклите:

С ясно изразени щампи и десени – от които са тези на райета и геометрични фигури, както и флорални мотиви са най-модерни. Така че бъдете естествени, но с доза смелост.

Избирайте рокли и бански с ярки, наситени цветове – лятото е сезон, изпълнен със светлина и пъстрота, за това се потопете в огненочервени, златисто-жълти или небесносини багри.

Роклите в летните колекции се характеризират с голямо разнообразие. Отличават се ефирност и феерия на материите. Дизайнерите използват трикове, като плисиране, драпиране и обшиване на материите, за да привличат окото към избрани части от тялото и да прикриват други.

Отново се обособяват два вида. Едните са макси дълги рокли и очертани по тялото, като издават грацията на женската фигура. Другите са по-къси, с трапецовидни краища и наподобяват така предпочитания от много жени тренчкот, с колан и катарама.

Аксесоарите:

Бижута: Ярките цветове и цветя по дрехите позволяват много и различни комбинации с колиета, гердани и обеци. Халки висулки или наниз около китката в пъстри тонове, съчетани според тоалета, ще ви накарат да се чувствате неповторими.

Връхни дрехи: Без значение дали ще изберете жилетка, болеро или просто жакет, съчетан с рокля без ръкави, вие ще изглеждате неповторима.

Обувки: Заложете цветната лачена кожа, бъдете смели и експериментирайте.Цветовете ще повдигнат настроението Ви.

Високи токчета: Ако идеята за единадесет сантиметрови токчета ви плаши, то изчакайте да проследите последните модни тенденции. Дизайнерите залагат на огромните платформи и благодарение на тях тази височина изглежда по-малка.

Тематични аксесоари: А сега, огледайте роклята и изберете аксесоар, с който да я съчетаете. Максис призовава да заложите на етническото, като дървена гривна например. Докато роклите в стил „Одри Хепбърн” изискват изтънчени и фини аксесоари.

Подобни статии:

  1. Блузи и рокли и женската шопинг мания Малко са жените, които нямат силна нужда в трудни моменти … да пазаруват! Има безброй забавни истории по темата. Всички...
  2. GSM аксесоари След като закупите дългобленувания мобилен телефон е само въпрос на време, преди да Ви се прииска да му направите подарък...
  3. Авточасти и аксесоари за вашият автомобил Ако обичате автомобила си и се стремите да подчертавате собствената си индивидуалност, са ви необходими качествени автоаксесоари. Те ще ви...
  4. Ципът в нови роли Неговатя роля за дрехата е гениална. Той я „облича”, „съблича”, „крепи” и прочие. Още с проявата си в много отношения...

Автор: Novina

Този потребител е публикувал 12 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар