Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Моторница с дистанционно управление

13 март 2011 | Автор: H1pNoTiC | Публикувана в Ревюта, Хоби

Яхтите и моторниците са се превърнали в символ на богатството и безспорно показват висшият социален статус на своите собственици. За нас хората от средната класа остава удоволствието да им се насладим ако не на някой платен круйз, то поне напълно безплатно в интернет. Така докато си разглеждах моторници в Гугъл, попаднах на нещо много интересно, което реших да споделя със вас.

За любителите на RC (radio control), компанията NQD е добре позната. Вниманието ми беше привлечено от тяхната моторница с размери 1:38
моторница с дистанционно управлениеТа да си дойдем на думата. Това чудо на технологията може да развива шеметните 12 км/ч, което за една детска играчка си е направо луда скорост. Това е най-ниският клас мини моторници, които предлага компанията т.е. развиват най-ниска скорост, имат най-лесна поддръжка и са най-малки. Затова и се предназначени за деца. Управлението на водният съд става чрез специално радиочестотно дистанционно, което има обхват от над 40 метра! Мини моторницата разполага с електромотор захранван от 7.2V батерия, която развърта две витла на дъното на плавателният съд. Този енергоизточник има потенциал от 400 амперчаса, като производителите са включили дори и зарядно устройство в комплекта.

Разбира се тъй като става въпрос не за хоби клас, а за категория играчки от NQD предупреждават, че най-добре е този модел да бъде управляван в басейни с малък размер и чиста вода.

Впечатляващо… като се има предвид че цената му е едва 46 лв.

Няма подобни статии.

Автор: H1pNoTiC

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар