Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Надписи от фолио – работен процес

3 октомври 2012 | Автор: burjoazia | Публикувана в Бизнес

Всички сме виждали всякакви интересни, атрактивни и тъпи надписи от фолио. Някога да сте се питали как се изработват всички тези неща? Какъв е работния процес на един производител, търговец, рекламна агенция и т.н.? В тази статия ще ви разкрия през какво минава изработката на едни надписи от фолио.
И така, на първо място преди всичко клиента и изпълнителя в лицето на рекламната агенция уточняват детайли около проекта. В днешно време доброто и коректно отношение на рекламните агенции играят важно роля в привличането и задържането на клиенти. Както се казва няма нищо по – хубаво от доволния клиент.
Проекта за вашите надписи от фолио е готов и е време да се премине към изпълнението му. Изпълнителя в лицето на рекламната агенция изпраща файла към работната си база. Най – често готовия файл трябва да е във векторен формат. Работната машина, това е най – често режещ или печатещ плотер работи най – добре , когато файловете са във векторен формат. При необходимост от допълнителна обработка се използват програми , като фотошоп, корал дроу и други.
Режещия плотер използва тънък писец , за да изреже надписи от фолио. Когато свърши тази работа надписите трябва да се почистят от излишното фолио. Използвайки макетно ножче, заострени инструменти или остри приспособления за рязане внимателно премахвате излишното фолио. Този работен процес е един от най – важните. При невнимание е възможно да се нарежат или повредят. След прецизното почистване се преминава към поставянето на транспортната лента. Защо е необходима тя? Много просто, от името и личи за какво се използва за транспортиране. Тя „пренася ” надписите от повърхността на фолиото. Транспортната лента се полага върху надписи от фолио и с помощта на пластмасова шпатула се отстранява излишния въздух. Много е важно да излезе въздуха, защото при невнимание се получават мехурчета , които пречат при монтажа.
И така, вече всичко е готово за монтажа. Монтажът на надписи от фолио от своя страна също е сложен и прецизен процес. С голямо внимание и точност трябва да позиционирате надписа и внимателно да отстраните транспортната лента.
За повече информация проверете тук.

Подобни статии:

  1. Бизнесът с фолио за стъкло! В наши дни можем да намерим всякакви продукти с китайски или като цяло азиатски произход не само на световния, но...
  2. Финансови отчети – процес по публикуване в интернет Според  закона за счетоводството, някои от юридическите лица осъществяващи дейност било то със стопанска или нестопанска цел на територия на...

Автор: burjoazia

РЕКЛАМА ОТ MARS!@?

Този потребител е публикувал 1 статии.

Вашият коментар