Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Най-познатите марки хладилници

30 декември 2011 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Храни & Напитки

Пазарът унас за черна и бяла техника предлага голямо разнообразие от артикули и модели. Големите хипермаркети са заредени с много стоки, които да задоволят нуждите и на най-претенциозните си клиенти. Един от най-купуваните и необходими домакински електроуреди е хладилникът. Наред с домакинската печка, пералнята, аспираторът и ред други електроуреди хладилникът е един от най-необходимите домакински уреди. Повечето хора имат различни предпочитания към марката на хладилника. Ще представя на вашето внимание най-познатите марки хладилници. Ще ги класифицирам по-тяхната цена. Тя варира в зависимост от рамера и марката им. Разбира се подредбата може да бъде и по редица други фактори като технически параметри, големина, екстри, възможности и други.

На първо място е хладилникът с марка Beko – Той е един от най-достъпните марки. Размерите му варират в широки граници. Предлагат се модели хладилници с фризери, които са отгоре или отдолу. В зависимост и от екстрите му и цената е в широк диапазон.

На второ място е хладилникът с марка Candy – Тя е марка, която се развива в производството на бяла техника. Освен хладилници тя произвежда и перални и съдомиялни. Цените са достъпни за средностатистическият българин.

На трето място е хладилникът с марка Zanussi – Тя е италианска марка за черна и бяла техника. Производителите държат на качество, както и цена съобразена със стандартите в България. Разнообразието е голямо и може да задоволи и най-капризния клиент.

На четвърто място е добре познатата марка за почти всякакъв вид техника Samsung – Освен хладилници те призвеждат и много други видове техники. Имат голямо разнообразие от телевизори, смартфони, малки електроуреди и други. Хладилниците им отговарят на клиенти с малко по-висок жизнен стандарт.

На пето място е хладилникът с марка Liebherr – Една от марките хладилиници, които поддържат висок капацитет от производство и качество. Производителят цели да задоволи нуждите и на най-капризният клиент. Разнообразието на хладилници и фризери е огромно а цените им варират в широки граници в зависимост от техните технически характеристки.

Няма подобни статии.

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Вашият коментар