Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Новият Skype с по-Добра Интеграция с Facebook

31 август 2011 | Автор: irgnet | Публикувана в Компютри, Комуникации

Skype представиха последната версия 5.5 на софтуера си за Windows ОС. Голямата придобивка в новата версия е по-силната интеграция със Facebook. След като го обновите, ще имате възможността да преглеждате кои от приятелите ви във Фейсбук са на линия и да общувате направо с помощта на skype с тях. Също така имате възможността заедно и едновременно и да си добавяте skype настроението и фейсбук статуса, другояче казано да споделяте във Facebook през Skype. Друго което можете да вършите е да виждате и коментирате и лайквате статусите на всичките ви абонати.

В Skype 5.5 е засилено качеството на видео изображението, обновени са емотиконите, като са прибавени няколко нови, оправени са пропуски в кода и са фиксирани бъговете на предишната версия. В последната версия на Skype е намалено натоварването върху графичният хардуер по време на видео разговорите. Това е добра новина за хората собственици на по-слаби видове компютри и/или компоненти за тях.

В текущата версия на Скайп има и няколко промени на дизайна, като основно е променен интерфейса за набиране и обаждане, с по-малко бутони на самия дисплей когато набирате. Бутоните за изпращане на файлове и споделяне на екрана са скрити под + бутона.

Освен направените промени в текущата версия на Skype са поправени и редица от грешките в старите версии. Но за съжаление сега в последната версия се появиха нови грешки. Ако смените по някое време мрежовите връзки, вашата връзка към Facebook може да прекъсне, и понякога да трябва дори да рестартирате skype или да промените статуса си на offline и след това да го върнете на Линия.

Друг проблем, който го има, е че не може да бъдете Скрит във Фейсбук, дори когато смените статуса си в Skype на Invisible. На този етап няма решение за този бъг. Друго което може да бъде проблем за вас, е че Skype 5.5 предотвратява заспиването на компютъра ви, ако не го ползвате за времето, който сте задали. Решението е да изключите skype преди да станете компютъра си, или директно да угасите самият компютър.

Стана въпрос за емотиконите в Skype , те са изцяло променени и с нов изглед. Добавени са 7 нови емотикона. Те са (fail) , (wfh) , (waiting) , (lala) , (yn) , (tumbleweed) , (h5). Болшинството юзери ъпдейтнали си текущият skype са недоволни от грозният дизайн на емотиконите. За тях те са отблъскващи , неприятни , безвкусни , грозни и не могат да предадат емоциите както старите skype емотикони. Но въпреки това с нарасналият брой на емотиконките, ще може да се предадат повече настроения и пожелания към вашите близки и познати.

Подобни статии:

  1. Skype – евтин начин за общуване с близките извън страната Скайп се използва от повече от 300 000 000 потребители по света и досега се е утвърдил като лидер сред...
  2. Краят на Facebook на 15 март! Марк Зукърбърг заяви, че Facebook ще бъде затворен през месец Март. Поради причината, че поддържането на известният сайт станало твърде...

Автор: irgnet

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар