Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Нов матрак, но на каква цена?

13 юли 2012 | Автор: delfin13 | Публикувана в Друго

Твърдо сте решени да подмените старите си матраци и се чудите на какви точно да се спрете този път?
Ако сте финансово ограничени и нямате особено големи възможности за покупка на скъпи матраци, е добре да отделите поне половин-един час, за да проучите пазара и да се запознаете с цените на матраците, които се предлагат.
Истината е че днес всеки един човек, решил да подобри съня си чрез качествен матрак може да си позволи тази покупка, защото наред с наистина луксозни и доста скъпи матраци, фирмите предлагат и такива на съвсем разумни и достъпни цени. Ако се доверим на думите на говорителя на асоциацията на американските физиотерапевти, Роджър Хер, който смята, че скъпите матраци не винаги гарантират качество, ние ще се постараем да не се подвеждаме по цената и да изберем подходящ матрак за своите нужди.
Когато набележите няколко марки, които са грабнали вашето внимание, вие сте готови за втората крачка към покупката на желаната нова придобивка. Да се информирате за различните цени, на които се предлагат матраците.
Обикновено реномирани марки като матраци Нани, предлагат както скъпи, така и по-евтини артикули като цените варират от 1000 до 1500 лв. за по-големи по размер матраци, но и между 200-300 лв. за матраци за единични легла.
Друга фирма, ориентирана към средния потребител и предлагаща продукти на изгодни цени е матраци Luna. Анатомичните матраци от модел „Класик” са на цени между 200-300 лева. Ортопедичните матраци, модел „Поли” са до 360 лв., а твърдите матраци от модел „Еко” варират от 300 до 450 лв.
Еднолицевите и двулицеви матраци Viki също могат да се окажат подходящо попадение за онези от вас, които търсят изгодна цена, но не за сметка на качеството.
Средната цена на този вид матраци е около 225 лв. и вие може да откриете и поръчате най-подходящия по размер и вид матрак още сега.

Подобни статии:

  1. Цени на матраци Нани Изборът на български производител на матраци има едно неоспоримо предимство – по-ниската цена. Това обаче не е за сметка на...
  2. ЕСЕННА РАЗПРОДАЖБА – Таблети с GPS навигация на цена от 349 лв. За да не се изгубите по пътя през идващите коледни и новогодишни празници ви представяме три невероятни модела таблети с...
  3. Каква охрана да наемем за дома Ако не сте от хората, които гледат всяка вечер новините, но въпреки това имате приятели и познати, които често се...
  4. Покани за Рожден Ден – Каква да Изберем Всекидневно многобройни рождени дни се отпразнуват. В днешното забързано време много често известията за рожден ден се пращат, чрез смс-и,...

Автор: delfin13

Този потребител е публикувал 5 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар