Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Отслабване с Акай Бери

2 май 2012 | Автор: Здраве и болести | Публикувана в Здраве & Фитнес

При повечето хора ежедневният прием на Акай Самбазон спомага за редуциране на теглото в рамките на 2 до 5 кг. месечно (това разбира се не може да се разглежда като правило) Този ефект се дължи на невероятният коктейл от антиоксиданти, здравословни Омега мазнини, аминокиселини, фибри и фитостероли съдържащи се в Акай Самбазон . Простичко казано, приема на Органичен Акай Самбазон, кара организмът да работи по-добре, като стимулира важните процеси. В резултат на това се събужда позаспалият метаболизъм, получава се мощен ефект на детоксикация и пречистване на организма като цяло. Всичко това е предпоставка за загуба на тегло и за рязко подобрение на здравословното състояние.
Но за постигане на наистина добри резултати в борбата с наднорменото тегло, най-доброто решение е така нар. Акай Диета тук можете да видите истинската мощ на този малък плод.
Какво представлява Акай диетата? Акай диета е комбинацията на Органичай Акай Самбазон с всяка диетична програма (лека или по-стриктна ). Логично човек би си задал въпроса: Защо да приемам Акай щом ще пазя диета? Всеки който е бил или се е опитвал да бъде на диета знае негативните последствия като, липса на работоспособност, липса на тонус и енергия затруднена мозъчна функция, перманентна умора и нервност. Наред с това диетите причиняват огромен психически и антиоксидантен стрес и в много случай могат да увредят сериозно здравето. На практика динамичното ни ежедневие и забързаният начин на живот не позволява пазенето на диета или пък ,ако такава е факт то резултата от нея е по-скоро негативен, всяко сваляне на килограми се компенсира с последващото им връщане. Нещата обаче са коренно различни когато към диетичната програма включите Акай Самбазон .
Защо това е така? Както е добре известно Органичният Акай Самбазон е хранителен феномен, комбиниращ в себе си почти всички необходими хранителни в-ва за правилното и балансирано функциониране на организма в идеални пропорции, като в същото време почти няма калории. Наред с това приема на Акай Самбазон осигурява мощен прилив на енергия, стимулира мозъчната дейност и спомага човек да се чувства добре и пълноценно по време на диета. Големият процент на фибри и ниския Гликемичен индекс на Акай създават усещане за ситост и липса на апетит, което елиминира огромният дискомфорт от чувството за празен стомах. Едновременно с това комбинацията м/у Антиоксиданти фитостероли и омега мазни работят за по-ускореното изгаряне на мазнини. Накратко казано, Акай Самбазон позволява да вземете най-доброто от диетата Ви, като не само не рискувате да увредите здравето си, но това е огромна инвестиция в него.
И в заключение Акай Самбазон има благотворно действие при хора с наднормено тегло, които в най-голяма степен са застрашени от метаболитни нарушения в това число диабет, затлъстяване, сърдечно съдови заболявания инфаркт, инсулт и др. Множество изследвания доказват, че ежедневният прием на Акай Самбазон значително намалява риска (с няколко маркера) от метаболитен синдром свързан с тези заболявания.

Подобни статии:

  1. Отслабване с диети Всяка жена желае идеална фигура и се опитва да я постигне по един или друг начин. Лутаме се през различни...
  2. Лунна диета Лунната диета е една от най-популярните диети за ефективно, удобно и полезно намаляване на теглото. Тя е течностна диета, която...

Автор: Здраве и болести

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар