Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Печалба от тото

22 ноември 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Друго

Посредственият човек от никъде голяма печалба не може да извлече, освен от там – toto.bg. И мисли, че може дори Бога да надхитри, че икона в църквата ще занесе или фиша си от тото, toto.bg, проверка на фиш, проверка на тото фиш, 6 от 49 пред иконата ще скожи и готово – Бог веднага точно на тях голямата печалба ще им даде, а не на друг някой, в църквата не е влязъл, преди тото да пусне ида чака проверка на тото фиш да го позлати. Не става така.

Дали обаче е грях за пари от toto.bg. Господа да се молиш? Ако е за много и лесни пари, то си е жив грях. Човек толкова пари трябва да има, от колкото всъщност се нуждае. Исус Христос не казал в молитвата дай ни повече, отколкото ни трябва, дай ни в изобилие, дай ни не само собствения си живот да гарантираме, но и този на децата, внуците и  правнуците ни. Но когато прехраната си изкарва човек с усърдие и труд – нищо грешно няма в това. И да е богат бизнесмен, и на много хора работа осигурява и поминък, то той приход в държавния бюджет осигурява, като данъци плаща – това също не е грях, това не са лесни пари от 6 от 49 тото. Все трябва да го прави някой. А и голям бизнес за да се ръководи, този човек трябва трябва дарба да има, изключителен талант и интелект. Осъдителен е стремежът веднага към забогатяване, на момента, за да угодим на капризите си, които до никъде не ни водят, освен до нови, по-тежки грехове и до погубване на душата и тялото ни, заради алчността бързи пари от тото да получим. Защото това е алчен стремеж за пари, които по морален и честен път с труд не са спечелени. „Не посягайте към това, което не ви принадлежи” – казва Господ. Може и да е законно, но е несправедливо към онези хора, които честно си вадят хляба и издържат децата си, а не с пускане и проверка на тото фиш 6/49и незаслужена печалба от toto.bg. А и казват, че са прокълнати пари от тото и лотария, а след това много страдат хората, които ги получават.

 

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар