Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Постоянен теч на вода от казанчето на тоалетната

22 януари 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Друго

Изключително, често се случва да забележим, че водата от казанчето, дори когато не е използвано продължава да тече. Този изключително досаден проблем има своето нормално обяснение и ако попитате един водопроводчик, то той без проблеми ще отговори на вашите въпроси – независимо дали става въпрос за отпушване на канали или за малък и досаден проблем като този. В крайна сметка това е тяхната работа и е нормално да ви консултират за подобни проблеми.

1.       Поплавъкът не е достатъчно добре регулиран и не успява да контролира притока на вода към тоалетната чиния

2.       Повреден е уплътнителят на кранчето и трябва да се поправи или подмени

3.       Поплавъкът се пълни с вода т.е. пада на дъното и не може да изпълнява пълноценно своите функции

4.       Възможна причина е повредения или изхабен уплътнител, който се намира между казанчето и тръбата отговорна за пропускане на водата към тоалетната.

Това са най-честите причини за този досаден проблем свързан с постоянният теч на водата от казанчето към тоалетната чиния.

Ако все пак мислите, че няма да се справите с тази специализирана поддръжка, не се колебайте да се обърнете към водопроводчик, защото както вече подчертахме, той ще поправи както теча от казанчето, така и ще може да се справи с отпушване на канали, ако и този досаден проблем ви сполети.

Няма подобни статии.

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар