Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

По-големи здравни осигуровки за пушачите?

20 април 2012 | Автор: online-radio | Публикувана в Здраве & Фитнес

По-големи здравни осигуровки за пушачите?

Противниците на цялостната възбрана за пушенето в обществени зони се обединиха около инициативата, че заложените мерки са твърде наказателни. Въпреки това, те смятат, че може да бъдат гласувани по-големи здравни осигуровки за пушачите.

Единодушното становище на правителството, за въвеждане на цялостна възбрана за пушенето в обществени зони, като че ли механично изключи възможностите за по-либерален обществен дебат по темата.

Според социолога А. Райчев цялостната възбрана за пушенето би довела до изолирането на зони за пушачи, а това е твърде принудителна мярка.

Според П. Ганев дори и да се въведе забрана, тя едва ли ще се спазва. България ще загуби реномето си и ще покаже още веднъж, че не може да въвежда рационални разпоредби. Според Ганев трябва да се гласуват по-големи здравни осигуровки за пушачите.

България ще поддържа позицията за цялостна възбрана за пушенето в обществени зони, въпреки че самата Атанасова не се нае изрично да заяви дали няма да бъдат гласувани още текстове на законопроекта на Закона за здравните осигуровки.

Подобни статии:

  1. Малки таблети за големи хора Рано или късно, дори и най-заклетият противник на електрониката, се налага да се сблъска с нея заради работата си. Става...

Автор: online-radio

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар