Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Предложение за брак

1 май 2013 | Автор: tomaszkaminski87 | Публикувана в Почивки

ПафосНе всеки може да подари на половинката си околосветско пътешествие, но пък всеки може да бъде достатъчно изобретателен, за да изчака момента, в който към определен, избран предварително, град се предлагат евтини самолетни билети и да планира изненадващо предложение за брак. Този град би могъл да бъде Париж, Лондон, Пафос или някое друго интересно място.

Няма нищо по-интересно от неочаквано предложение и то малко след отминалата еуфория от празника на влюбените този месец. Предлагаме ви идея за няколко дестинации, които могат да ви послужат добре при избора на място, на което да предложите на половинката си да останете заедно завинаги. С тях не само ще предложите по незабравим начин, но и ако откриете добри сделки, ще имате възможността да разполагате с повече средства за една красива сватба.

Париж, Франция

Къде другаде ако не в най-романтични град? Въпреки не дотам сполучливите опити на Том Круз да бъде оригинален и да предложи брак на върха на Айфеловата кула, Париж си остава кралят на романтичните места. Ако замисляте изненада, преди всичко останало, започнете първо с търсене на възможности за френската столица.

Лондон, Англия

Не е ли много мокро, за да е перфектно? Явно не, щом дори известната сцена с Хю Грант във филма Четири сватби и едно погребение се е доверила на Лондонското излъчване. Не се притеснявайте от времето, прекрасният град предлага стотици възможности за романтично предложение. Пък и после ще можете да казвате, че бракът ви е “Made in UK”.

Пафос, Кипър

В гръцката митология Пафос е родният град на богинята Афродита. С това можем да спрем и дотук с причините да предложите брак точно на това място. Но все пак, за всеки случай, ще ви дадем още една. Крайбрежният град е част от списъка на ЮНЕСКО със световното културно и природно наследство.

Амстердам, Холандия

Причината да доведете половинката си тук е само една, но има много страни и се нарича. .. диамант. Пропуснете кофи шоповете и квартала на червените фенери и заведете любимия си човек в прочутата фабрика с диаманти в града, но не само за да я разгледа, а за да получи неустоимо предложение.

Източник на информация: http://eftinisamoletnibileti.info/

Подобни статии:

  1. Приказен Париж Невъзможно е да отидете в Париж и да не се влюбите в този град. Лесно може да се опише като...
  2. Най-специалният подарък за Св. Валентин Наближава един от най-романтичните празници Св. Валентин – определено не традиционен български празник, но все по-тачен у нас, особено от...
  3. Монмартр, хълмът на поезията Париж е град, в който изкуствата се пресичат и си взаимодействат по хиляди различни начини. Едно от чудесата, създадени от...

Автор: tomaszkaminski87

Този потребител е публикувал 32 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар