Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Пръстени, гривни и обеци от глина

18 март 2011 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Мода

Едни от нещата без които не може нито една светска дама са – гривни, пръстени и обеци. Вероятно сте попадали в ситуация да слушате как ваша близка или позната се оплаква, че не може да намери необходимите бижута за своят тоалет. Много често в тези ситуации дамите пребягват до варианта да създават сами своите аксесоари, които да пасват идеално на тоалета който ще носят на празненство или просто на ежедневната разходка в парка.

Всъщност в тази публикация искам да ви открехна за едно нови хоби сред дамите – изработката на най-различни пръстени, гривни или обеци от глина. Наистина едно страхотно изкуство, което успява да навлезе с пълна пара и в България.

Например, за да направите една страхотна гривна или обица, която да подхожда на вашият тоалет, не се изискват кой знае какви умения. Купувате си необходимите материали и всичко останало зависи от вашето въображение. За пръстените е малко по-сложно, понеже ще се нуждаете от специален кит с помощта на който да имате някаква заготовка, но и това не е кой знае какъв проблем.

Ако се поразровите в интернет, ще откриете доста информация по темата и много интересни примери на най-различни пръстени, гривни, обеци, скулптори, плочки и най-различни други неща. На практика, можете да създадете почти всичко с малко повече практика и въображение.

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар