Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Радио N-JOY чукна пет годинки

3 юни 2011 | Автор: chokoevsubmit | Публикувана в Блог, Новини

В деня на детето, 1-ви Юни, една от най-обичаните радиостанции в България – Радио N-JOY отпразнува стоят 5-ти рожден ден. Над 400 лоялни фена на радиостанцията станаха част от откритото парти на радиостанцията провело се във “Веселата градинка на радио N-JOY”, намираща се в Южният парк на София.

Малки и големи се забавляваха с водещите Неиа и Генчо, а домакините от радиото бяха подсигурили много лакомства и игри за най-малките си фенове които празнуваха и деня на детето. Децата от вокална група “Смехоранчета” пък от своя страна поздравиха рождениците от радио N-JOY и всички гости на тържеството с песни в тяхно изпълнение. По време на веселието, професионални танцьори даваха безплатни уроци по танци на желаещите деца, а такива имаше в изобилие.

Радиостанция N-JOY ще продължи да празнува своят рожден ден по време на целият месец Юни в своят радиоефир. Радиослушателите ще бъдат забавлявани от известни гости в предаването “Инспектор N-JOY”. Гости в студиото на “инспектора” вече бяха Гена Трайкова, Асен Блатечки и любимия метеоролог на Би Ти Ви – Емо Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в радиото и слушателите и за рожденият ден. От радио N-JOY съобщиха, че ще има още много известни гости през месец Юни.

Един от редовните слушатели на радиото ще спечели награда – екскурзия за двама в роден морски курорт в края на месец Юни, а през това време през другите дни от месец Юни всеки слушател ще има шанса да получи малка символична награда но от сърце.  Радио N-JOY за момента е най-голямата радиоверига на територията на България. За момента, радио N-JOY се излъчва посредством радиоразпръскване в дванадесет областни града, както и в населените места близо до големите градове. Радио N-JOY обхваща над 60% от населението на страната със своето ефирно излъчване. Освен това, всеки човек който не може да му се наслади чрез своят радиоприемник има възможността да го направи благодарение на интернет в набиращите все по-голяма популярност сайтове за онлайн радио.

N-JOY печели своите радиослушатели си с многото игри и приятната музика. Емблематична за медията е радиоиграта с “Инспектор N-JOY”, която е известна на малки и големи. В радиото се е приютил и един от най-популярните родни рап изпълнители – Спенс, който има свое собствено сутришно радиоредаване – “Спенс и сутришният екипаж”.

Няма подобни статии.

Автор: chokoevsubmit

Този потребител е публикувал 19 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар