Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Сериалът Малки Тайни – нов хитов сериал

31 юли 2011 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Изкуство & Забавление

От 25.07.2011 започна излъчването на поредния турски сериал. Той се излъчва всяка вечер от понеделник до сряда от 20:00 часа в ефира на националната телевизия bTV. Името му е кратко и се помни лесно – Малки Тайни.

Не си мислете, че другият турски сериал, който се излъчваше до сега няма да бъде излъчван. От него има още серии, които още не сме видели. Това е добре познатият ни сериал Златната Клетка. Неговото излъчване е преместено в четвъртък и петък. Съответно с две и една серии в двата дни на излъчване.

Както обикновено се случва в турските сериали, и в сериала Малки Тайни режисьорите му са замислили доста интересен сюжет.

Основното действие се извършва в Истанбул. И то не къде да е, а в богаташките квартали, където хората живеят в свой свят изграден от лукс и охота. Далеч от обикновените хора, далеч от техните радости, от техните проблеми и драми.

Още с излъчването на началните минути на турският сериал Малки Тайни той приковава хиляди зрители пред малкия екран. Главните герои са група от млади хора – още ученици. Те са богати и задоволени с материални блага. За тях всичко е идеално. На пръв поглед отношенията по между им са перфектни. Те са голяма компания момчета и момичета. Както в повечето компании се получава винаги има някой, който е лидер и другите около него се влияят от мнението му.

Лицемерието и двуличието в отношенията между младите ни герои се личи още на пръв поглед. Су е една от главните героини около която се върти целият сюжет на турския сериал Малки Тайни, който започна съвсем скоро в ефира на националната ни телевизия.

Сериалът Малки Тайни тепърва започва, а вече дава заявка за хитов турски сериал, както се оказват и другите сериали, излъчвани по bTV – Златната Клетка, Листопад и др.

Как ще се развият отношенията между групата младежи в богаташките квартали на Истанбул може да разберете като гледате сериите на сериала Малки Тайни само от нашият сайт Сериали.ком

Подобни статии:

  1. Сериалът Листопад: Рецензия Листопад е заглавието на сериалът, който прелъсти десетки хиляди почитатели пред ТВ екрана. Дали е най-известният турски сериал – горе-долу...
  2. Актьорите в турските сериали Безспорно в последно време в телевизионния ефир, независимо от телевизията, една от най-обсъжданите теми са сериалите. Те са неизменна част...
  3. Златната клетка Напоследък турските сериали, малко загубиха скорост в българския телевизионен ефир на фона на последните български продукции. Въпреки всичко предишния опит...
  4. Идеи за плочки за малки бани Фаянсовите плочки, които изберете за пода на банята, обуславят цялостното впечатление за обзавеждането. Предпочетените плочки биха могли да направят банята...

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Вашият коментар