Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Структури за вграждане

9 май 2012 | Автор: svetlinbo | Публикувана в Друго

Последната тенденция при обзавеждането на банята и тоалетната е монтирането на структури за вграждане. Те ни помогат да скрием източника с вода, който измива тоалетната ни чиния. Използвайки струкутри за вграждане, скриваме тоалетното казанче и това придава доста по-елегантен и опростен вид на банята ни.

Традиционно утвърдени производители на структури за вграждане са немците и швейцарците, съответно Grohe и Geberit. Освен чисто техническата част, свързана с плавното, прецизно и безшумно пускане на дадените структури за вграждане, Geberit и Grohe продължават съревнованието и на друго поле. Двете фирми са издигнали до съвършенство производството, своите структури за вграждане, като естетическия им вид е изключително силно развит също.

Сигурно се чудите каква естетика може да има едни структури за вграждане – всичко е във видима им част – бутоните за активиране, там Grohe и Geberit създават чудеса. Има всякакви варианти за бутони за активация на структури за вграждане – стъклени, каменни, метални, хромирани, пластмасови.

Разбира се, всеки продукт, в който е инвестирано много, е и доста скъп, това не прави изключение и за всички структури за вграждане, били те на Grohe или на Geberit. За да направят по-достъпен своят продукт, двете фирми пускат регулярно промоции на структури за вграждане, които са на една преференциална цена и са изключително достъпни за всеки потребител.

Ако се поровите из нета, във всеки един момент ще откриете структури за вграждане например на Grohe под формата на промоционален пакет. Обикновено един такъв пакет включва всички необходими реквизити за монтиране на структури за вграждане ( освен тях и бутони, болтове, изолации ). В това отношение Geberit също не са изключение.

Имайте предвид, че монтирайки структури за вграждане в банята си, със сигурност ще загубите известно пространство полезна площ – причината е, че те се обличат допълните в куфар от гипсокартон. Разбира се и Geberit и Grohe са помислили върху този проблем, като са направили специално тънкопрофилни структури за вграждане – от порядъка на 8см, но все пак и при тях се губи нещо. Това, което ще спечелите безспорно инсталирайки си такъва продукт е доста по семплия и изчистен вид на банята ви.

Подобни статии:

  1. Идеи за плочки за малки бани Фаянсовите плочки, които изберете за пода на банята, обуславят цялостното впечатление за обзавеждането. Предпочетените плочки биха могли да направят банята...

Автор: svetlinbo

Този потребител е публикувал 7 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар